- Tämä tapahtuma on mennyt.
Food Business Challenge 2020 finaali: FBC Awards online
28.5.2020 @ 14:00 - 15:30
Valtakunnallisessa Food Business Challenge –ideakilpailussa palkitaan opiskelijoiden parhaat uudet liikeideat ja innovaatiot ruoka-alalla pellolta pöytään.
Keynote -puheenvuoro:
Lauri Reuter, Nordic FoodTech VC:
Ruoan kestäviä tulevaisuuksia: Mitä seuraavaksi ja entä sitten?
Finalistien lisäksi Reuterin puheenvuorosta on lupa odottaa mielenkiintoista ja inspiroivaa!
Tuomaristossa lisäksi:
Sami Kurki, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, Seinäjoen Yliopistokeskus
Eeva Jussila, Into Seinäjoki
Ilkka Latomäki, SeAMK Ruoka
Sari Mäkinen, Luonnonvarakeskus
Karri Kunnas, Foodwest Oy
torstaina 28.5.2020 klo 14.00-15.30
“SeAMK Live” -Youtube-kanavan livestreamina!
https://youtu.be/rzyDwg3Ku4U
Tätä et halua missata!
Lue lisää kisasta ja pysy kuulolla:
https://www.facebook.com/foodbusinesschallenge
Food Business Challengen järjestää SeAMK Ruoka ja yhteistyökumppanit.
Lisätietoa: foodbusinesschallenge@seamk.fi / Soila
//
The finale event of FOOD BUSINESS CHALLENGE 2020:
FBC Awards online
Thursday 28.5.2020 at 14.00-15.30
Streamed live at “SeAMK Live” -Youtube-channel!
https://youtu.be/rzyDwg3Ku4U
The national Food Business Challenge –competition gives awards to students’ best innovations and new business ideas for the food sector “from field to fork”.
The event will be in Finnish.
Keynote -speaker:
Lauri Reuter, Nordic FoodTech VC:
Ruoan kestäviä tulevaisuuksia:
Mitä seuraavaksi ja entä sitten?
Read more about the competition and stay tuned:
https://www.facebook.com/foodbusinesschallenge
Food Business Challenge is organized by SeAMK Food and Agriculture with partners.
More info: foodbusinesschallenge@seamk.fi / Soila Huhtaluhta