- Tämä tapahtuma on mennyt.
Fermentointi -työpaja Raisiossa, Varsinais-Suomi
31.8.2021 @ 14:00 - 19:00
Kasviksia, kombuchaa, kefiiriä & viinietikan valmistus sekä hapatettu voi.
Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, pientuottaja tai tuotekehityksestä vastaava! Oletko kiinnostunut hapattamisen saloista? Kurssin kouluttajana toimii Maija Pääkkönen, bageri Å:n yrittäjä ja intohimoinen fermentoija sekä leipurimestari ja lehtori, kehittämisasiantuntija Tomi Aho.
Omat työvaatteet mukaan! Työpaja järjestetään ti 31.8. ja ke 1.9. kello 14-19. Ota yhteyttä kouluttaja Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti!