- Tämä tapahtuma on mennyt.
Fermentointi marjojen, vihannesten ja luonnontuotteiden jatkojalostuksessa
27.5.2021 @ 09:00 - 15:00
Tervetuloa Kainuun ammattiopiston ja Itä-Suomen MKN:n järjestämään etätyöpajaan! Työpaja järjestetään etänä Teamsin kautta. Kouluttajana toimii Heli Pirinen Idea Nature Oy:sta.
Webinaarin ajankohta: 27.05.2021 09:00 – 15:00
Sisältö:
- Mitä fermentointi on ja mitä eri fermentointitavoissa on huomioitava?
- Entsymaattinen fermentointi
- Maitohappofermentointi
- Alkoholifermentointi
- Kombucha ja Kimchi
- Fermentoinnin merkitys elintarvikkeiden, kosmetiikan ja eläinten rehuissa
- Laatu ja laadunhallinta
- Raaka-ainekohtaisia fermentointiohjeita ja esimerkkejä jatkojalosteista
- Marjojen fermentointi
- Vihannesten fermentointi
- Sienien fermentointi
- Luonnonkasvien fermentointi
- Fermentoitujen valmisteiden pakkaus
Osallistumismaksu on 40 € (sis. alv ja opetusmateriaalit) ja se laskutetaan jälkikäteen. Laskutuslisä paperilaskulle 5 €. Voit ilmoittaa verkkolaskuosoitteesi alla olevalla lomakkeella. Ilmoittaudu täällä.
Varmistusviesti, Teams-linkki ja ohje Teamsin käyttöön lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen on sitova.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.5.