- Tämä tapahtuma on mennyt.
ETS: Vienti vetämään – millaisin eväin kansainvälisille markkinoille?: Kumppanuuksilla kasvuun, Teams
Suomalaisten elintarvikealan toimijoiden kansainvälistymiselle on asetettu kovia odotuksia. Mahdollisuuksia onkin olemassa, mutta yksin on vaikea lähteä kansainvälisten markkinoiden valloitukseen. Tule kuulemaan asiantuntijoiden kokemuksia ja jakamaan näkemyksiä siitä, mitä menestyminen oikein vaatii.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset!
Tiistai 18.11. Kansainvälistymisen mahdollisuudet ja haasteet
10.00–10.10 Tervetuloa ETS-webinaariin, ETMJ pj. Sari Ollila
10.05–10.30 Proaktiivinen ja reaktiivinen kansainvälistyminen – miten vastata kansainvälistymisen mahdollisuuksiin ja haasteisiin, professori Olli Kuivalainen, LUT-yliopisto
10.30–11.00 Case Apetit – Kukkakaaliwingsien tie Etelä-Koreaan, vientijohtaja Johanna Heikkinen, Apetit Ruoka Oy
11.00–11.30 Rye Rye – Isostakyröstä maailmankartalle, Mikko Koskinen, Kyrö Distillery Company
Torstai 20.11. Kumppanuuksilla kasvuun
10.00–10.05 Tervetuloa ETS-webinaariin, ETMJ pj. Sari Ollila
10.10–11.30 Itämeren alue, uusi kotimarkkinamme, toiminnanjohtaja Jarmo Talasrinne, Suvi ry
10.30–11.00 Suunnitelmissa elintarvikkeiden vienti kansainvälisille markkinoille – mitä lainsäädäntöön liittyviä asioita tulee ottaa huomioon? Regulatory Affairs Expert, Lotta Wickholm, Medfiles Oy
11.00–11.30 Irlanti – sopimusvalmistuksen mahdollisuudet elintarvikeviennissä ja kiinnostava kohdemaa, business strategy Malachy O’Connor ja edustaja Juha Korhonen, IPLC-Europe
Jokaisen esityksen loppuun on varattu aikaa kysymyksille. Webinaarista tulee tallenne ja materiaalit jaetaan muilta osin paitsi Suvi Ry:n puheenvuoron osalta. Tallenne ja materiaalit on katsottavissa kahden viikon ajan webinaarin jälkeen.