Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ETS: Vienti vetämään – millaisin eväin kansainvälisille markkinoille?: Kansainvälistymisen mahdollisuudet ja haasteet, Teams

ti 18. marraskuun @ 10:00 - 11:30

Suomalaisten elintarvikealan toimijoiden kansainvälistymiselle on asetettu kovia odotuksia. Mahdollisuuksia onkin olemassa, mutta yksin on vaikea lähteä kansainvälisten markkinoiden valloitukseen. Tule kuulemaan asiantuntijoiden kokemuksia ja jakamaan näkemyksiä siitä, mitä menestyminen oikein vaatii.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset!

 

Tiistai 18.11. Kansainvälistymisen mahdollisuudet ja haasteet

10.00–10.10 Tervetuloa ETS-webinaariin, ETMJ pj. Sari Ollila

10.05–10.30 Proaktiivinen ja reaktiivinen kansainvälistyminen – miten vastata kansainvälistymisen mahdollisuuksiin ja haasteisiin, professori Olli Kuivalainen, LUT-yliopisto

10.30–11.00 Case Apetit – Kukkakaaliwingsien tie Etelä-Koreaan, vientijohtaja Johanna Heikkinen, Apetit Ruoka Oy

11.00–11.30 Rye Rye – Isostakyröstä maailmankartalle, Mikko Koskinen, Kyrö Distillery Company

 

Torstai 20.11. Kumppanuuksilla kasvuun

10.00–10.05 Tervetuloa ETS-webinaariin, ETMJ pj. Sari Ollila

10.10–11.30 Itämeren alue, uusi kotimarkkinamme, toiminnanjohtaja Jarmo Talasrinne, Suvi ry

10.30–11.00 Suunnitelmissa elintarvikkeiden vienti kansainvälisille markkinoille – mitä lainsäädäntöön liittyviä asioita tulee ottaa huomioon? Regulatory Affairs Expert, Lotta Wickholm, Medfiles Oy

11.00–11.30 Irlanti – sopimusvalmistuksen mahdollisuudet elintarvikeviennissä ja kiinnostava kohdemaa, business strategy Malachy O’Connor ja edustaja Juha Korhonen, IPLC-Europe

Jokaisen esityksen loppuun on varattu aikaa kysymyksille. Webinaarista tulee tallenne ja materiaalit jaetaan muilta osin paitsi Suvi Ry:n puheenvuoron osalta. Tallenne ja materiaalit on katsottavissa kahden viikon ajan webinaarin jälkeen.

Tiedot

  • Päivämäärä: ti 18. marraskuun
  • Aika:
    10:00 - 11:30