- Tämä tapahtuma on mennyt.
ETS: Uusi maailma – Ruuanvalmistusteknologiat muutoksessa
8.12.2022 @ 12:00 - 15:30
Elinympäristömme on yhä nopeamman myllerryksen äärellä. Energia- ja resurssiniukkuus vaativat uusia toimintamalleja ja kehittyneempiä prosesseja. Työntekijöiltä vaaditaan nopeaa oppimista, kokeiluja sekä uusien tapojen käyttöönottoa. Mitä tämä uudenlainen maailma tarkoittaa elintarvikealalla käytännön tasolla?
Tule hakemaan oivalluksia ja mielenrauhaa yhdestä elintarvikealan kiinnostavimmista online-tapahtumista tänä vuonna. Tässä puolipäiväisessä tilaisuudessa alan ammattilaiset jakavat oppejaan elintarvikkeiden startup-maailmasta vakiintuneempiin tuotantoympäristöihin ja jopa avaruuteen. Ilmoittaudu sinäkin mukaan!
OHJELMA 8.12.2022 klo 12–15.30
12.00-12.10 Tervetuloa webinaariin
tutkimus- ja kehitysjohtaja Mika Tuomola, Honkajoki & Prosessiteknisen jaoston johtoryhmän jäsen
RESURSSIT TEHOKKAAMMIN KÄYTTÖÖN
12.10-12.40 Leipomoiden energiaratkaisut ja vastuullisuus muutoksessa
Director, Technology, MRO and Investments Tomas Teräs, Fazer Bakeries
12.40-13.10 Veden ravinteiden talteenotto ja suljetut kierrot elintarviketeollisuuden mahdollisuutena
professori Mika Mänttäri, LUT
13.10-13.40 Typpi luomutuotannon lannoitteeksi vedenkäsittelyllä
tutkimus- ja kehitysjohtaja Mika Tuomola, Honkajoki
13.40-13.50 – tauko –
HUOMISEN RUOANTUOTANTO
13.50-14:20 Vertikaaliviljely – Ruuantuotannon uusi ulottuvuus
erikoistutkija Titta Kotilainen, Luonnonvarakeskus
14:20-14:50 Miltä ruoka-alan startup maailma näyttää nykyisessä maailmanmenossa?
sijoitusjohtaja Lauri Reuter, Nordic Foodtech VC
14.50-15.20 SpaceBakery – Baking Bread on Mars
Senior Research Manager Bram Pareyt, Puratos
15.20-15.30 Tilaisuuden päätös
Tilaisuuden järjestää Elintarviketieteiden Seuran Prosessitekninen jaosto. Osallistujille toimitetaan tilaisuudesta tallenne jälkikäteen. Jos et ole vielä ETS:n jäsen, mutta haluaisit liittyä, voit liittyä täällä.