Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

ETS: Tulevaisuuden teknologioiden maistelua – Tasting the future technologies -webinaari

22.1.2025 @ 12:30 - 15:30

Miltä tulevaisuus maistuu? Miltä ruoantuotanto näyttää vuonna 2040? Miltä solumaatalouden tulevaisuus näyttää? Mitä uusimpia prosessiratkaisuja on saatavilla? Lähde mukaan aikamatkalle ruoan tulevaisuuteen!

Aika: 22.1.2025, klo 12:30 – 15:30 
Paikka: Teams

Ohjelma: 

12:30-12:45 Avaussanat (Opening words), Katariina Rommi

12:45-13:30 Katsaus ruoantuotannon tulevaisuuteen (Experiencing the future of food production), Anu Seisto, VTT

13:30-14:00 Keinolihan mahdollisuudet ja haasteet (Opportunities and challenges of cultured meat), Niina Pulkkis, Synbio Powerlabs

14:00-14:15 Tauko (Break)

14:15-14:45 Täsmäfermentoinnilla ruokaa (Manufacturing of industrial precision fermentation products), Arni Kujala, Onego Bio

14:45-15:15 Focus on the scaling challenges and capabilities needed in the New Food Industry, Thomas Bo Winther, GEA

15:15-15:30 Yhteenvetokeskustelu

Esitykset ovat pääsääntöisesti suomenkielisiä, mutta materiaalit ovat englanniksi. Jokaisen esityksen loppuun on varattu aikaa kysymyksille.

Järjestäjänä: Elintarviketieteiden Seura ry

Katso osallistumishinnat ja ilmoittaudu!

Tiedot

Päivämäärä:
22.1.2025
Aika:
12:30 - 15:30