ETS: Tulevaisuuden teknologioiden maistelua – Tasting the future technologies -webinaari
22.1.2025 @ 12:30 - 15:30
Miltä tulevaisuus maistuu? Miltä ruoantuotanto näyttää vuonna 2040? Miltä solumaatalouden tulevaisuus näyttää? Mitä uusimpia prosessiratkaisuja on saatavilla? Lähde mukaan aikamatkalle ruoan tulevaisuuteen!
Aika: 22.1.2025, klo 12:30 – 15:30
Paikka: Teams
Ohjelma:
12:30-12:45 Avaussanat (Opening words), Katariina Rommi
12:45-13:30 Katsaus ruoantuotannon tulevaisuuteen (Experiencing the future of food production), Anu Seisto, VTT
13:30-14:00 Keinolihan mahdollisuudet ja haasteet (Opportunities and challenges of cultured meat), Niina Pulkkis, Synbio Powerlabs
14:00-14:15 Tauko (Break)
14:15-14:45 Täsmäfermentoinnilla ruokaa (Manufacturing of industrial precision fermentation products), Arni Kujala, Onego Bio
14:45-15:15 Focus on the scaling challenges and capabilities needed in the New Food Industry, Thomas Bo Winther, GEA
15:15-15:30 Yhteenvetokeskustelu
Esitykset ovat pääsääntöisesti suomenkielisiä, mutta materiaalit ovat englanniksi. Jokaisen esityksen loppuun on varattu aikaa kysymyksille.
Järjestäjänä: Elintarviketieteiden Seura ry