Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ETS: Näytteenotto osana omavalvontaa: miksi, miten, ja mitä hyötyä? -webinaarisarja

16.3.2023 @ 09:00 - 10:00

Elintarviketoiminnassa tarvitaan laaja kirjo erilaisia keinoja tuoteturvallisuuden ja hygienian mittaamiseen. Tässä webinaarisarjassa keskitytään ammattikeittiöiden ja pienten elintarvikealan tuotantolaitosten näytteenottosuunnitelman tekemiseen, näytteenoton toteuttamiseen ja tulosten trendiseurantaan. Tallenne tapahtumasta jaetaan ilmoittautuneille (katsottavissa 16.4.23 saakka).

Ajankohdat: torstait 16.3., 23.3., ja 30.3. klo 9–10
Paikka: Teams

OHJELMA:

Torstai 16.3.
Näytteenottosuunnitelman laadinta, laatuvastaava Janna Oksanen, Tampereen Voimia
Näytteenoton sudenkuopat mikrobiologian näkökulmasta, laboratoriopäällikkö Sanna Raunila, Bayer

Torstai 23.3.
Pintapuhtaus ja työskentelyhygienia ravintolatoiminnassa, terveystarkastaja Sanna Tietäväinen, Kurikan kaupungin ympäristöterveyspalvelut

Torstai 30.3.
Näytteenottoa koskeva ohjeistus sekä erityisesti näytteenottotulosten trendiseuranta ja siihen perustuva näytteenoton tarpeen arviointi, ylitarkastaja Riina Tolvanen, Ruokavirasto
Trendiseuranta suurtalouskeittiöiden pintahygieniassa ja esimerkkejä korjaavista toimenpiteistä, tuotantopäällikkö Kati Laakso ja laatupäällikkö Mervi Nikkinen, Palmia

Lisätietoja ja osallistumismaksut sekä ilmoittautuminen (13.3. mennessä)

Details

Date:
16.3.2023
Time:
09:00 - 10:00