Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ETS: Elintarvikealan ammattilaisen supervoimat häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa, Teams

ti 19. maaliskuun @ 12:30 - 15:30

Erilaiset häiriötilanteet kuten sääoloista johtuvat tieliikenne- ja logistiikkakatkokset, energiansaannin katkokset, tietoliikennekatkokset tai esimerkiksi rajojen sulkeutuminen voi aiheuttaa haasteita ruuantuotannolle, saatavuudelle ja jakelulle. Webinaarissa pureudutaan siihen, miten elintarvikealan ammattilaiset voivat varautua häiriötilanteisiin ja hyödyntää elintarvikealan osaamistaan poikkeusoloissa – unohtamatta kuitenkaan elintarviketeollisuuden ja ruokapalveluiden näkökulmaa.

Paikka: Teams

Aika: 19.3. klo 12.30 – 15.30

Ohjelma:

12.30 Tilaisuuden avaus
toiminnanjohtaja Viivi Wanhalinna, Elintarviketieteiden Seura

12.35–12.55 Elintarviketuotannon riskikenttä: häiriötilanteet, jotka voivat vaikuttaa elintarviketuotantoon, -jakeluun ja saatavuuteen
erikoistutkija Jarkko Leppälä, Luonnonvarakeskus

12.55–13.15 Maanpuolustuskoulutuksen koulutukset ja harjoitukset – valmiuksia ja harjaantumista poikkeusoloihin
koulutuspäällikkö Satu Virtanen, Maanpuolustuskoulutus, MPK

13.15–13.35 Arjen turvallisuuteen ja varautumiseen liittyvät NASTA-harjoitukset
pääsihteeri Pia Lindell, Naisten Valmiusliitto

TAUKO 15 min

13.50–14.05 Hälytysmuonitustoiminta pelastustoimessa
Marika Metsä-Tokila, Palokuntanaiset

14.05—14.30 Elintarviketuotanto ja- jakelu osana kriisin hallintaa — näkökulmia Ukrainasta
Toiminnanjohtaja Maria Mekri, SaferGlobe

14.30—15.00 Elintarviketeollisuuden varautuminen ja rooli häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa
Johtava varautumisasiantuntija, operatiivinen osasto Miika Ilomäki, Huoltovarmuuskeskus

15.00–15.30 Ruoka- ja ravintolapalveluyrityksen toiminta häiriötilanteessa: kuinka alan ammattilainen voi hyödyntää osaamistaan?
operatiivinen johtaja Petra Granqvist, Leijona Catering

Osallistumismaksutiedot ja ilmoittautuminen!

Details

Date:
ti 19. maaliskuun
Time:
12:30 - 15:30