Elinvoimaa paikallisilla elintarvikehankinnoilla, Kuopio
10.2.2026 @ 12:15 - 15:15
Miten Servica edistää lähiruoan käyttöä julkisissa keittiöissä? Millaisia mahdollisuuksia ruokapalvelun hankinnat tarjoavat alueen tuottajille ja yrityksille? Entä millaisille raaka-aineille on kysyntää ja miten lähituotetukku ja joustava hankintamenettely helpottavat yhteistyötä?
Tervetuloa Agri-Foodin klusteritreffeille 10.2. Tilaisuus kokoaa yhteen tuottajat, jalostajat, hankintojen asiantuntijat ja kehittäjät keskustelemaan konkreettisista ratkaisuista ja uusista yhteistyömahdollisuuksista. Kuule inspiroivia esimerkkejä Servican hankintamalleista ja lähiruoan käytöstä – ja tuo omat ideasi mukaan keskusteluun!