- Tämä tapahtuma on mennyt.
Elintarvikemikrobiologia, Pohjois-Karjala
5.11.2020 @ 09:00 - 6.11.2020 @ 15:00
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman tuotantotoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen.
Aika 5. – 6.11.2020
Paikka Teams-etäkoulutus
Ohjelma torstaina 5.11.2020
9 – 12 Tervetuloa, aikataulu ja esittäytyminen
Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke
Elintarvikkeiden patogeenit ja pilaajamikrobit
12 – 13 Lounastauko
13 – 15 Hygienia, desinfiointi ja sterilointi
Ohjelma perjantaina 6.11.2020
9 – 12 Elintarviketeollisuuden hyötymikrobit
12 – 13 Lounastauko
13 – 15 Mikrobiologian menetelmät
Loppusanat, keskustelua
Asiantuntijat Jussi Heinonen ja Atte von Wright, Innolact Group Oy
Koulutuksen hinta 30 € sis. koulutuksen ja materiaalin.
Ilmoittumiset perjantaihin 30.10. mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi
Lisätietoa hankkeesta osoitteessa www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli