Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elintarvikemikrobiologia, Pohjois-Karjala

5.11.2020 @ 09:00 - 6.11.2020 @ 15:00

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman tuotantotoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen.

Aika 5. – 6.11.2020
Paikka Teams-etäkoulutus

Ohjelma torstaina 5.11.2020
9 – 12 Tervetuloa, aikataulu ja esittäytyminen
Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke
Elintarvikkeiden patogeenit ja pilaajamikrobit
12 – 13 Lounastauko
13 – 15 Hygienia, desinfiointi ja sterilointi

Ohjelma perjantaina 6.11.2020
9 – 12 Elintarviketeollisuuden hyötymikrobit
12 – 13 Lounastauko
13 – 15 Mikrobiologian menetelmät
Loppusanat, keskustelua

Asiantuntijat Jussi Heinonen ja Atte von Wright, Innolact Group Oy

Koulutuksen hinta 30 € sis. koulutuksen ja materiaalin.

Lisätietoja koulutuksesta

Ilmoittumiset perjantaihin 30.10. mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi
Lisätietoa hankkeesta osoitteessa www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli

Tiedot

Alkaa:
5.11.2020 @ 09:00
Loppuu:
6.11.2020 @ 15:00