- Tämä tapahtuma on mennyt.
Asiakastilaisuus elintarvike- ja prosessiteollisuuden toimijoille, Lahti
to 7. maaliskuun @ 14:00 - 16:00
Osaamisen arvo ja tuotekehityksen turva
Aika: torstai 7.3.2024 klo 14.00–16.00
Paikka: Food Pilot Plant & Showroom, LAB-ammattikorkeakoulu Mukkulankatu 19 15210 Lahti
Tarjolla iltapäiväkahvit ja pieni makea
Varaa paikkasi tilaisuuteen 28.2. mennessä. Mukaan mahtuu 50 henkilöä.
Ohjelma
Avaussanat
opetusalapäällikkö Tarja Laaksonen, Koulutuskeskus Salpaus
TKI-asiantuntija Pasi Raja, LAB-ammattikorkeakoulu
Elintarvikkeiden valmistaja, elintarvikealan perutustutkinto, elintarviketeknologian osaamisala |
opettaja Anni Lehtimäki, Koulutuskeskus Salpaus
Food Campus Finland kasvattamaan Suomen ruokaosaamista ja -vientiä |
liiketoimintakehittäjä, elintarviketeollisuus Henrik Yli-Seppälä, LADEC
Tuotekehitystyön osaamis- ja koulutustarpeet -(rento!) työpaja.
Inspiraationa uusi tuotekehitysympäristö Food Pilot Plant |
TKI-asiantuntijat Katja Pethman ja Pasi Raja, LAB-ammattikorkeakoulu