- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ansiokkaat tieteentekijät – ETS:n väitös- ja opinnäytetöiden tuloksia
1.2.2022 @ 15:00 - 16:30
Elintarviketieteiden Seura myöntää väitöskirjan tekijöille ja opinnäytetöiden tekijöille stipendejä. Vuoden 2021 stipendisaajat esittelevät töitään Ansiokkaat tieteentekijät -webinaarissa tiistaina 1.2.2022.
Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille.
OHJELMA
15.00
TILAISUUDEN AVAUS
toiminnanjohtaja-päätoimittaja Laura Hyvärinen, Elintarviketieteiden Seura ry
toiminnanjohtaja-päätoimittaja Laura Hyvärinen, Elintarviketieteiden Seura ry
15.05
SYÖTÄVIEN HYÖNTEISTEN RAVITSEMUKSELLINEN LAATU JA SEN PARANTAMINEN
TtK Emilia Lampén, Itä-Suomen yliopisto
15.25
SUOMALAISTEN 3-6-VUOTIAIDEN LASTEN ALTISTUMINEN GLYSIDOLILLE
ETM Tia Heikkinen, Helsingin yliopisto
15.45
POSTPRANDIAL EFFECTS AND METABOLISM OF ACYLATED ANTHOCYANINS ORIGINATING FROM PURPLE POTATOES
FT Johanna Jokioja, Turun yliopisto
Ilmoittaudu!