- This event has passed.
Ammattikeittiöt asiakkaiksi
11.5.2021 @ 13:00 - 16:00
Webinaarissa on pääpuhujana Jyrki Sukula ja maakunnallisia onnistumisia kuullaan Satakunnasta ja Pohjois-Pohjanmaalta. Webinaarin inspiroivat puheenvuorot tuovat esille mahdollisuuksia sekä esimerkkejä tuottajille, yrityksille ja ammattikeittiöille.
Tilaisuutta voi seurata ilman ilmoittautumista osoitteessa https://www.livekuvaukset.fi/livelahetykset.
Ohjelma (huom. muutokset mahdollisia) – tarkista viimeisin ohjelma
13.00-13.10 Tervetuloa! Minna Paakkola, projektipäällikkö, Avaimet yrittäjyyteen, ProAgria Oulu
13.10-14.10 Maakunnallisia onnistumisia ja yhteistyötä
Onnistumisia Pohjois-Pohjanmaalta:
Yhteistyöllä lisää lähiruokaa ammattikeittiöihin, Soila Hiltunen, elintarvike- ja yritysasiantuntija, Ruokeva, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Oulu
Uusia toimintamalleja alueellisen yhteistyön lisäämiseksi,
Ronja Kuorikoski, projektipäällikkö, RUOKARIIHI, Oulun ammattikorkeakoulu
Satakunnan ruokaketju – haasteista mahdollisuuksiin:
Marko Jori, Pyhäjärvi-instituutti ja Anna Kari, ruoka-asiantuntija, Länsi-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Länsi-Suomi, Sikses parasta lähiruokaa
14.10-14.25 Tauko
14.25-15.00 Miten tuotteet julkisen puolen ammattikeittiöille?
Juha Väyrynen, hankinta-asiantuntija, Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät
Katri Sipola, hankinta-asiantuntija, Monetra Oulu Oy
15.00-15.45 Miten 40 vuotta kokkina on koulinut minusta ruokayrittäjän,
Jyrki Sukula, keittiömestari
15.45-16.00 Päivän päätös
Seuraa webinaaria livenä ti 11.5. klo 13-16: livekuvaukset.fi
Tilaisuuden järjestää: Avaimet yrittäjyyteen ja Ruokeva-hankkeet/ProAgria Oulu/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset; Suomi syö satakunnasta – sikses parasta lähiruokaa -hanke/ProAgria Länsi-Suomi/Länsi-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, Pyhäjärvi-instituutti, Satafood kehittämisyhdistys; RUOKARIIHI-hanke/Oulun ammattikorkeakoulu, Luonnonvarakeskus, Pohjois-Pohjanmaan liitto