- Tämä tapahtuma on mennyt.
Verkostoidu hyönteisalan tulevaisuuteen -seminaari Seinäjoella
26.11.2019 @ 08:30 - 16:00
Voisivatko hyönteiset tuoda uutta surinaa liiketoimintaasi? Hyönteisalalla tapahtuu. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, millaisia liiketoimintamalleja hyönteisalalla voitaisiin hyödyntää, mitä kuluttajatutkimus tuo huipputuotteiden kehitykseen tai miten hyönteiset voivat olla avuksi biomassojen käsittelyssä ja ravinteiden kierrätyksessä. Osallistumalla saat myös mahdollisuuden vaikuttaa hyönteisalan tulevaisuuteen!
Seminaarisarjan aikataulu:
- Oulu 5.11.2019 (esite ja ohjelma)
- Iisalmi 13.11.2019
- Saarijärvi 20.11.2019
- Seinäjoki 26.11.2019 ks. alla
- Tampere 28.11.2019
Ajankohta: Tiistai 26.11.2019 klo 8.45-15.00
Paikka: Seinäjoen ammattikorkeakoulu FRAMI F
Kampusranta 11, 60320 Seinäjoki Luokka: F313
Linkki saapumisohjeisiin: https://www.frami.fi/yhteys
Seminaarin aikataulu:
8.45- 9.15: Aamukahvit
9.15 -9.20: Hyönteisalan monet mahdollisuudet. Susanne Heiska, Luonnonvarakeskus
9.20-9.40: Hyönteiset biomassojen käsittelyssä. Sami Virtanen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
9.40 -10.00: Hyönteistuotteita erikoismarkkinoille – case lemmikkieläinrehut. Titta Järveläinen, Oulun ammattikorkeakoulu (etäyhteys)
10.00 -10.20: Puhdas ja helppohoitoinen sirkkakasvatus. Gun Wirtanen, SeAMK
10.20-10.40: Hyönteiset ammattikeittiössä. Ilkka Latomäki, SeAMK
10.40-11.40: Lounas
11.40-12.00: Kuluttajatutkimustiedon hyödyntäminen hyönteisalalla, Salla Willman, (Video) Savonia-ammattikorkeakoulu
12.00-12.20: Hyönteistoimialan liiketoiminnan kehittäminen. Tiina Wickman-Viitala, Tampereen ammattikorkeakoulu
12.20-12.40: Yrityspuheenvuoro. Lauri Jyllilä, Finsect
12.40-15.00: Hyönteisalan tulevaisuuteen –työpaja kahvikupposten
Ilmoittautumiset: https://link.webropolsurveys.com/EP/1BF974763D0A1BAA
Alueellisten tiedonsiirtotilaisuuksien lisäksi järjestetään seminaarisarjan päätöstilaisuus Helsingissä perjantaina 31.1.2019.
Seminaarisarjan esitteen löydät täältä.
Tilaisuuden järjestää Tiedolla hyönteisalan tulevaisuuteen -hanke.