- This event has passed.
Ruoka-ala kasvuun Etelä-Savossa
15.5.2019 @ 12:30 - 16:00
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Mikkeliin 15.5.2019!
Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita keskustelemaan kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia valtakunnallisesta ja alueellisesta toiminnasta. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatio- ja KURVI -hankkeiden järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.
Paikka: Kenkävero, Pursialankatu 6, Mikkeli
Aika: 15.5.2019 klo 12.30 – 16, iltapäiväkahvit noin klo 14
Ohjelma
Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti
Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.
- Heidi Valtari, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
- KURVI – Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta, Taina Harmoinen, Xamk
- Elintarvikealan yritysten kehittämistä maaseuturahoituksella, Jukka Kotro, Etelä-Savon ELY-keskus
- Yritysten kehitystyö: mistä saatu apua ja mitä tarvitaan?
– Teron Tuoretori, Tero Puikkonen
– Arctic Natural Products, Heidi Gustafsson
Tauko
Superhyvä
Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy
Luomubuumi
Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke
Jenni Stenius, Ruokavirasto
Miten tästä jatkamme?
Ilmoittautumiset 7.5.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-etelasavo
Lisätietoja:
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Taina Harmoinen, KURVI – Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta, XAMK, taina.harmoinen@xamk.fi, 040 662 5560