- Tämä tapahtuma on mennyt.
Yhteinen ruokapöytä verkkoseminaari: Suomalainen ruokakulttuuri on onnea ja makuja
28.3.2023 @ 09:00 - 10:30
Tervetuloa verkkoseminaariin tiistaina 28.3. klo 9.00 – 10.30.
Ohjelma
8.45 Tervetuloa linjoille ja virtuaalikahville
9.00 Ohjelman esittely
9.05 Maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvisen videotervehdys
9.10 Vahvistamalla ruokakulttuuriamme vahvistamme ruokajärjestelmäämme, Reijo Karhinen, Yhteinen ruokapöytä –keskustelufoorumin puheenjohtaja
9.25 Mikä merkitys suomalaisella ruokakulttuurilla on meille, paneelikeskustelu:
- Maija Itkonen, toimitusjohtaja, Onego Bio
- Taru Lindblom, ruokakulttuuriprofessori, Helsingin yliopisto
- Juha Nieminen, myyntipäällikkö, S Group
- Jyrki Tsutsunen, villiruokakokki, Saimaan ruokalähettiläs
10.15 Loppupuheenvuoro, kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio
10.25 Tilaisuuden lopetus
Tilaisuus lähetetään suoratoistona, jonka linkki lähetetään ilmoittautuneille.