Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sisä-Suomen Kalaleaderin Kalaparlamentti

25.1.2023 @ 13:00 - 15:00

Kalaparlamentin tarkoituksena on koota kala-alan yrittäjät ja kehittäjät yhteen kuulemaan mielenkiintoisista alan asioista ja uutisista. Samalla toimijat pääsevät kertomaan kokemuksistaan ja pääsevät verkostoitumaan toisten kanssa. Kalaparlamentti kohdennettu erityisesti Sisä-Suomen Kalaleaderin toimijoille (Keski-Suomen ja Päijät-Hämeen maakunnat sekä Kouvolan, Pertunmaan ja Kuhmoisten kunnat), mutta tilaisuuksiin voi vapaasti osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet. Parlamentti kokoontuu kahden kuukauden välein pääasiallisesti etäyhteyksin, mutta toisinaan myös live-tilaisuuksina.

Vuoden 2023 ensimmäinen Sisä-Suomen Kalaleaderin Kalaparlamentti järjestetään keskiviikkona 25.1. klo 13-15. Tällä kertaa tilaisuus järjestetään ainoastaan Teams-etäyhteyksin (Päijänne-Leaderin toimistolle Vääksyyn voi myös tulla paikan päälle halutessaan, kahvit keitetään tulijoille).

Tämän kertaisessa Kalaparlamentissa kuullaan Sisä-Suomen Kalaleaderin ajankohtaisten asioiden lisäksi kuulumisia muilta Kalaleader-alueilta. Samana päivänä Kuha-Suomen Kalaleaderin “Kaupallisen kalastuksen superpäivään” osallistuvat ovat myös linjoilla. Esitysten lisäksi varataan reilusti aikaa osallistujien kysymyksille, hanke-ehdotuksille ja kuulumisille.

Kalaparlamenttiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan linjoille pääsee osoitteesta: https://bit.ly/3VxC5YA. Tervetuloa mukaan linjoille!

Details

Date:
25.1.2023
Time:
13:00 - 15:00