- Tämä tapahtuma on mennyt.
Luomutuotteiden jalostustoimintaan liittyvän luomusuunnitelman laadinta, Pohjois-Karjala
3.2.2021 @ 12:00 - 15:00
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen.
Aika: 3.2.2021 klo 12.00 – 15.00
Paikka: Etäkoulutus Microsoft Teamsin kautta
Ohjelma
12.00 Tervetuloa, esittäytyminen
Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke
Jaana Elo, asiantuntija KoKo Palvelut
Luomuelintarvikkeiden jalostustoiminta
– Kuka valvoo mitäkin?
– Miten ja minne ilmoitan toiminnastani?
Luomusuunnitelman laadinta
– Mitä ja miksi – mitä asioita tulee kirjata?
15.00
(tauko sopivassa välissä)
Koulutuksen hinta 20 € sis. koulutuksen ja materiaalin.
Ilmoittumiset maanantaihin 1.2.2021 mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi
Lisätietoa hankkeesta osoitteessa www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli