-
ETS: Koulutus Tekoälyn hyödyntäminen elintarvikealalla, Teams
Tekoälyä voi hyödyntää elintarvikeyrityksissä kysynnän ennustamiseen, reseptien ja prosessien suunnitteluun, laatupoikkeamien tunnistamiseen ja esimerkiksi logistiikan optimointiin. Tervetuloa Elintarviketieteiden Seuran koulutukseen oppimaan mihin ja miten tekoälyä […]
-
Kohti toimivampia ruokamarkkinoita -seminaari, Helsinki
Elintarvikemarkkinavaltuutun toimisto järjestää yhteistyössä Ruokaketjun toimivuus ja arvonmuodostus -tutkimushankkeen kanssa Kohti toimivampia ruokamarkkinoita -seminaarin 3.12.2025 klo 9-12.00 elokuvateatteri Gildassa Helsingissä. Tilaisuudessa esitellään hankkeen keskeiset tutkimustulokset ja politiikkasuositukset […]
-
Ruokaprovinssin keksiviikkokahvit
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […]
-
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: luonnonkalasäilykkeet, Helsinki, Seinäjoki ja Turku
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on Turun yliopiston ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17-19 kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Illoissa keskitytään […]
-
Kasvitaito 2.0 -hankkeen pienryhmä: Viljellyt luonnonkasvit / Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Savo
Oletko miettinyt miten voisit viljellä luonnonkasveja? Miten niitä kannattaa kasvattaa isommassa mittakaavassa? Missä niillä olisi kysyntää? Näitä kysymyksiä pääset pohtimaan ohjatussa pienryhmätoiminnassa, joka starttaa joulukuussa 2025. Lähitapaamiset […]
-
Ruoka maakuvan, brändin ja matkailun kärkenä – verkostoitumispäivä Mikkelissä
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää ruoka-alan kehittäjille verkostoitumistapahtuman, jossa keskitytään ruokamaakuvan, brändäyksen ja ruokamatkailun näkökulmiin. Aamupäivällä perehdytään Suomen ruokamaakuvaan sekä erilaisten brändien ja laatumerkkien tuomaan lisäarvoon […]
-
Ruokaturvallisuus ja fotoniikka, Kuopio
Voisiko valo ratkaista ruokaturvallisuuden haasteita? Fotoniikkaan perustuvat teknologiat mahdollistavat tarkemman ja nopeamman elintarvikkeiden laadunvalvonnan, kontaminaatioiden havaitsemisen sekä sadon arvioinnin. Älykkäät fotoniikkaan perustuvat perustuvat ratkaisut tehostavat tuotantoketjuja […]
-
Pohjoisen elintarvike- ja luonnontuotealan kehittäjien tapaaminen, Paltamo
Tapaamisen järjestää Parasta paikallista pöytiin -hanke, Vision4Food -hanke, Luonnontuotteita pohjoisesta -hanke ja Eväitä elämään -hanke. Järjestäjä tarjoaa kahvit ja kokoustilat, lounas- ja illallisruokailut sekä majoittuminen ovat […]
-
Ruokaelämys alkaa tarinasta -webinaari, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
Miten tarinat voivat rikastuttaa ruokamatkailua ja tehdä alueemme elämyksistä unohtumattomia? Tervetuloa inspiroivaan webinaariin, jossa sukellamme ruokamatkailun tarinallistamiseen, asiakasymmärrykseen ja käytännön työkaluihin yritysten viestinnän tueksi. Ohjelmassa […]
-
FinFoodNet: Pitchaa vakuuttavasti ja rakenna tulevaisuuden kumppanuuksia, Turku
Kiinnostaako vienti, kansainvälistyminen tai uusien yhteistyökumppanuuksien rakentaminen? Tervetuloa maksuttomaan ja käytännönläheiseen pitchausvalmennukseen ja verkostoitumistapahtumaan, jossa pureudutaan siihen, miten suomalaisia ruokatuotteita esitellään vakuuttavasti kansainvälisille ostajille ja […]
10 tapahtumat found.