-
Suunnistus tulevaisuuteen: Maatalousyritysten teknologiaratkaisut – mikä kestää aikaa ja joustaa muutosten pyörteissä? -työpaja, Ylihärmä
Maatalousalalla teknologia kehittyy nopeasti, mutta mitkä ratkaisut kestävät aikaa ja tukevat yrittäjien taloudellista menestystä myös tulevaisuudessa? Tilaisuudessa syvennymme maatalousyritysten teknologisiin ratkaisuihin ja keskustelemme niiden tarjoamista […]
-
ETS: Vienti vetämään – millaisin eväin kansainvälisille markkinoille?: Kumppanuuksilla kasvuun, Teams
Suomalaisten elintarvikealan toimijoiden kansainvälistymiselle on asetettu kovia odotuksia. Mahdollisuuksia onkin olemassa, mutta yksin on vaikea lähteä kansainvälisten markkinoiden valloitukseen. Tule kuulemaan asiantuntijoiden kokemuksia ja jakamaan […]
-
Suoramyynnin solmut -työpaja, Itä-Suomi
Tervetuloa torstaina 20.11. klo 12-15 keskustelemaan suoramyyntiin liittyvistä solmukohdista. Tilaisuus on tarkoitettu suoramyyntiä jo tehneille sekä suoramyynnistä kiinnostuneille tuottajille. Tilaisuudessa kartoitetaan, mitä solmukohtia suoramyynnissä on tällä hetkellä […]
-
Syötävä kaupunki –Urban&Local -hankkeen lopputilaisuus, Helsinki
Tervetuloa mukaan Urban&Local -hankkeen päätöstilaisuuteen, joka on täynnä asiaa ja rentoa verkostoitumista. Aika: Ma 24.11.2025 klo 13:00-16:00 Paikka: Kaupungintalon aula, Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki Päivän […]
-
Elintarvikealan vienti- ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, Teams
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 24.11.2025 klo 14.00 – 16 Teamsin välityksellä. Tällä kertaa keskitytään aluksi kansainvälisiin messuasioihin ja kuullaan, millaisella kärjellä minnekin messuille yritysten kannattaisi […]
-
AFL-webinaari, Pohjois-Suomi
Yrittäjä, täytä tietosi sivustolle tai liity mukaan verkostoon! 25.11.2025 10:00 - 11:30 Webinaarista saat konkreettista apua ja vinkkejä Arctic Food Lab -sivustolle tietojen lisäämiseen ja […]
-
Tervetuloa FOODNUTRI-hankkeen päätösseminaari, Kuopio ja etänä
FOODNUTRI: kansallisen infrastruktuurihankkeen jalkauttaminen Pohjois-Savon alueelle On aika esitellä kolmivuotisen työn tuloksia. Ruokavalion laatua kehittävien digitaalisten työkalujen ohella hankkeessa kehitettiin ruoan suolistovälitteisten terveysvaikutusten tutkimisen ja ateriatutkimuksen menetelmiä sekä käyttäjälähtöisen tiedonkeruun […]
-
ELTUVA-hankkeen päätösseminaari 26.11. Kuopiossa
Hankkeessa kehitettiin alueellista osaamista elintarvikkeiden säilyvyyttä pidentävistä prosessoinneista (kylmäkuivaus, korkeapainekäsittely) sekä raaka-aineiden alkuperän selvittämisestä. 26.11. klo 12 - 15 Itä-Suomen yliopisto, Canthia-rakennus, Kuopio Päätösseminaarissa keskustellaan […]
-
Tiedätkö, mitä artesaaniruoka on?, webinaari
Tilaisuudessa kuulet, mitä kuluttaja saa ostaessaan artesaaniruokaa, ja pääset kuulemaan inspiroivan puheenvuoron alan yrittäjältä. keskiviikkona 26.11.2025 klo 13–14 Mitä on artesaaniruoka? Mitä kuluttaja saa, kun […]
-
Pienet ruokailijat, suuret vaikutukset – kohti kestävää tulevaisuutta, etäyhteys
Miten käydä arvostavaa ja positiivista ruokapuhetta? Millaisessa roolissa ruoka on kotonamme: kerrommeko ruuan alkuperästä tai otammeko lapset mukaan ruuanlaittoon? Tule mukaan Hyvin sanottu -keskustelutapahtumaan kuulemaan […]
10 tapahtumat found.