-
Keski-Suomen ruokavientiklubi II, Jämsä
Tilaisuus on ruokavientiä tekeville tai suunnitteleville yrittäjille, joka hakevat liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia kansainvälistymisestä, ja haluavat vaihtaa ajatuksia sekä oppeja toisten samanhenkisten kanssa. Tilaisuuden järjestää FinFoodNet-hankkeen keskisuomalainen osatoteuttaja […]
-
Varsinais-Suomen ruokaketjuyrittäjien tutustumiskäynnit: Rasekon FoodLaboratory
Maaseuturahoitteinen Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa / Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland -hanke järjestää syksyllä tutustumiskäyntejä ruokaketjun yrittäjille, jotka kehittävät tai suunnittelevat kehittävänsä uusia elintarvikkeita. Benchmarkkaus ja […]
-
Luomuelintarvikepäivä 2025, Helsinki
Koko ruokaketjun ammattilaisille suunnattu vastuullisen ruuan ykköstapahtuma järjestetään 1.10.2025 Ässäkeskuksessa (Fleminginkatu 34, Helsinki). Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa, seuraa Pro Luomun kanavia!
-
Ruokaprovinssin keksiviikkokahvit
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […]
-
Nordic Wild Berry and NTFP Conference, Rovaniemi
Rovaniemellä järjestetään Nordic Wild Berry and NTFP Conference 7.-8.10.2025. We are happy to have you join us as we explore the role that wild berries […]
-
Ruokayrittäjien yhteiskäyttöiset tilat -työpaja, Helsinki
Ruoka-alan yrittäjä – etsitkö uusia toimitiloja tai yhteistyömahdollisuuksia? Tervetuloa työpajaan, jossa pääset kertomaan, millaisia (yhteiskäyttö)tiloja ja yhteistyömuotoja juuri sinun yrityksesi tarvitsee! Aika: 7.10. klo 13.00–16.00 Paikka: ARKI […]
-
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: Kalman karamellit, Helsinki, Seinäjoki ja Turku
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on Turun yliopiston ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17-19 kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Illoissa keskitytään […]
-
Artesaaniruoka SM kisat, Kemiönsaari
Artesaaniruoan SM-kilpailut on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, käsityömäisesti, ilman lisäaineita. Kilpailu lisää artesaaniruokatuotteiden tunnettavuutta ja vauhdittaa tuotteiden […]
-
Silakkainnovaatiot Suomenlinnassa, Helsinki
Tule mukaan vaikuttavaan elintarvikealan tilaisuuteen, joka kokoaa yhteen alan päättäjät, kehittäjät ja visionäärit. VIP-ilta järjestetään Helsingin Silakkamarkkinoiden aikaan. Aika: torstaina 9.10.2025, klo 18.00 alkaen Paikka: […]
-
Luomuinstituutin webinaarisarja: Miten suomalaiset viljelijät ja kuluttajat suhtautuvat uusiin kasvinjalostustekniikoihin?
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu syksyllä 2025. Webinaarisarja on kaikille avoin eikä vaadi rekisteröitymistä. Tervetuloa kuulolle teamsiin. Kaikkien lähetysten linkit ja tarkempaa tietoa Luomuinstituutin verkkosivuilla. Webinaarit tallennetaan […]
10 tapahtumat found.