Vastuullisuustiedon välittäminen digitaalisesti-webinaari

Vihreä siirtymä ja kestävyyteen liittyvät raportointivaatimukset luovat yrityksille uusia tarpeita kuljettaa vastuullisuuteen liittyviä alkuperätietoja tuotteiden sekä raaka-aineiden mukana. Yrityksen digitalous -hankkeessa on tehty kevään aikana […]

Villiyrttikarkelot Oulussa

Villiyrttikarkelot - laajasti luonnosta -tapahtuma on koko perheen tapahtuma, jossa esitellään luontoalan mahdollisuuksia – luonnon villejä tuotteita ja palveluja villissä luonnossa. Pohjois-Pohjanmaan Luontoalan Yrittäjien järjestämä […]

Kylmäkuivaus ja pakkaukset -teemapäivä, Kuopio

ELTUVA-hankkeen järjestää teemapäivä kylmäkuivauksesta kiinnostuneille elintarvikeyrityksille 12.6. klo 12-16 Kuopiossa. Lue tarkemmin ohjelman sisällöstä ja ilmoittaudu 5.6. mennessä!

Varhaisperunan juhlaa Turussa ja Nauvossa

Neitsytperunafestivaali  Aika: 14.-15.6.2024 klo 12-20 Paikka: Panimoravintola Koulun sisäpiha, Eerikinkatu 18 20100 Turku Tervetuloa kesän leppoisimpaan tapahtumaan! Myynnissä maisteluannoksia viideltä eri ravintolalta: Panimoravintola Koulu, Nomad Food and […]

LLL – Ruokasektorin koordinaatiohankkeen infoa hankerahoittajille -webinaari

Valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon keskiviikkona 9.00 - 10.30. Tapaamisessa esitellään lyhyesti ajankohtaisia ruokasektoriin liittyviä asioita […]

Farmari Seinäjoki

Farmari-maatalousnäyttely järjestetään Ruokaprovinssin ytimessä Seinäjoella 4.-6.7.2024. Tapahtumapaikkana on edellisistä näyttelyistä tuttu Uimahalli-Urheilutalon ja Seinäjoki Areenan alue, joen varressa keskustan kupeessa. Lisätietoja https://www.farmari.net/

Uuden perunan juhla, Tyrnävä

Kotimaista uuden sadon ruokaa ja uutta perunaa juhlistetaan Tyrnävällä Uuden perunan juhlassa 31.7.–3.8.2024. Juhla on yksi Oulu2026 -tapahtumista. Luvassa niin päivä- kuin iltaohjelmaa musiikin, ruokien […]

Ruokaprovinssikahvit

Syyskauden ensimmäisillä Ruokaprovinssikahveilla 7.8.2024 klo 14-14.30 jutustellaan välipaloista, ja pohditaan muun muassa onko terveellisiä välipaloja olemassakaan. Koulut ovat alkamaisillaan ja tarvetta olisi kehitellä hyviä ja […]