Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana ruoan väri
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]
Iskussa maailmalle -kasvuohjelman infotilaisuus, Teams
Iskussa maailmalle on täällä taas – kasva kanssamme kestävästi, kotimaassa ja kansainvälisesti. Suomalaisille elintarvikkeille on kysyntää – maailmalla ja kotimaassa. Kyse on vain siitä, miten […]
LLL – Ruokasektorin koordinaatiohankkeen infoa hankerahoittajille -webinaari
Valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon perjantaina 15.12. klo 9.00 – 10.30. Kerromme silloin mm. elintarviketoimialan […]
Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten ja toimintaympäristön tulevaisuuden kehittämistarpeet -tietoisku, Teams
Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten ja toimintaympäristön tulevaisuuden kehittämistarpeet -raportti julkaistu - tule kuulemaan tietoisku tuloksista! Osana Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa (TuKeVa) -hanketta toteutettiin laaja kartoitus maakunnan […]
Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus?, Jyväskylä
Miten koronapandemia ja Ukrainan sota ovat vaikuttaneet keskisuomalaisten ruoka-alan yritysten toimintaan? Miten yrittäjät voivat ja kuinka pitkällä yrityksissä ollaan kestävyyden ja vastuullisuuden huomioimisessa? Muun muassa […]
Mitä tarttis tietää? Asiakasarvioiden rooli ostopäätöksessä
Tiedätkö, mistä asiakkaasi pitävät? Webinaarin jälkeen teet tuottavampia valintoja asiakasarvioita hyödyntämällä ja hahmotat, mihin kantsis keskittyä ruokamatkailutuotteen kehittämisessä, jotta luot arvoa asiakkaille. Webinaari: Mitä tarttis tietää? Asiakasarvioiden […]
Lähiruokatreffit 2 – Keskisuomalainen ruokakulttuuri ammattikeittiöiden ruokatuotteissa
Tammikuun 15. päivä järjestettävillä Lähiruokatreffi 2:lla keskisuomalaiset elintarvikejalostajat ja ammattikeittiöiden edustajat kohtaavat. 15.1.2024 klo 18 – 20 Gradian Priimuksella järjestettävässä tilaisuudessa yrittäjän pääsevät esittelemään omia […]
Agri-Food Future, Iisalmi
Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta Ruokajärjestelmä on suuren murroksen edessä. Kuinka näihin muutoksiin voidaan varautua? Näitä asioita pohdimme ajankohtaisiin asioihin keskittyvässä Agri-Food Future-seminaarissa 16.1.2024 klo 9-17. […]
Vaihtoehtoisten proteiinien markkinat ja muokkausteknologiat -miniseminaari ja työpaja, Seinäjoki
Tervetuloa Vaihtoehtoisten proteiinien markkinat ja muokkausteknologiat -miniseminaariin ja työpajaan, joka järjestään keskiviikkona 17.1.2024 klo 13–16 Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Iltapäivän aikana saat ajankohtaiskatsauksen vaihtoehtoisten proteiinituotteiden markkinoiden […]
Väitöstilaisuus: The Umami Compounds in Nordic Food Raw Materials and the Effect of Cooking
FM Minna Rotola-Pukkila esittää väitöskirjansa ”The Umami Compounds in Nordic Food Raw Materials and the Effect of Cooking” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 19.01.2024 klo […]