• Luomututkimuksen webinaarisarja

    Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Syksyn webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa maan kasvukunto, luomuruoan yhteydet ihmisen ja ympäristön terveyteen, […]

  • Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana ruoan väri

    Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]

  • Iskussa maailmalle -kasvuohjelman infotilaisuus, Teams

    Iskussa maailmalle on täällä taas – kasva kanssamme kestävästi, kotimaassa ja kansainvälisesti. Suomalaisille elintarvikkeille on kysyntää – maailmalla ja kotimaassa. Kyse on vain siitä, miten […]

  • Mitä tarttis tietää? Asiakasarvioiden rooli ostopäätöksessä

    Tiedätkö, mistä asiakkaasi pitävät? Webinaarin jälkeen teet tuottavampia valintoja asiakasarvioita hyödyntämällä ja hahmotat, mihin kantsis keskittyä ruokamatkailutuotteen kehittämisessä, jotta luot arvoa asiakkaille. Webinaari: Mitä tarttis tietää? Asiakasarvioiden […]

  • Agri-Food Future, Iisalmi

    Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta Ruokajärjestelmä on suuren murroksen edessä. Kuinka näihin muutoksiin voidaan varautua? Näitä asioita pohdimme ajankohtaisiin asioihin keskittyvässä Agri-Food Future-seminaarissa 16.1.2024 klo 9-17. […]