Käykö luomu kukkarolle?
”Käykö luomu kukkarolle”-tilaisuuden ohjelma julkaistaan pian. Seuraa Luomuinstituutin sometilejä Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa tai vieraile nettisivuillamme. Tule mukaan keskustelemaan luomun tulevaisuudesta paikan päälle Helsingin yliopiston […]
Ruokien symboliikka taiteessa ja kulttuurihistoriassa, osa 4
Tiistai-iltaisin 5.9. – 17.10.2023 klo 18.30–20.00. Luennot Zoom -etäkokousohjelmalla verkossa reaaliaikaisesti. Suosittelemme osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Varaa käyttöösi kamera, mikrofoni ja kaiuttimet. Saat sähköpostiisi […]
Infotilaisuus tulevista julkisista luomu- ja lähiruokahankinnoista pientuottajille, webinaari
Tervetuloa kuulemaan millaisia hankintoja alueesi hankintayksiköillä ja ruokapalveluilla on lähiaikoina suunnitteilla ja miten voit tarjota omia tuotteitasi niihin. 4.10.2023 klo 13.00-15.00 Teamsissä Julkisissa ruokapalveluissa halutaan […]
Webinaarisarja elintarvikevalvonnan vaatimuksista elintarvikehuoneistolle, omavalvonta
4.10.2023 klo 15-18, Elintarvikehuoneiston toiminta omavalvonnan näkökulmasta 11.10.2023 klo 15-18, Elintarvikehuoneiston toiminta Oiva-tarkastuksen näkökulmasta 18.10.2023 klo 15-18, Elintarvikehuoneiston toiminta – näytteenotto ja hygienia Lisätietoa Paivi.Matilainen@proagria.fi
Virtuaali-info: Näin rakennat oman vastuullisuusohjelman
Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman viimeisessä virtuaali-infossa tutustutaan vastuullisuusohjelman käyttämiseen. Virtuaali-info pidetään torstaina 5.10. klo 14-15. Ilmoittaudu mukaan! Ohjelma Lyhyt vastuullinenruokapalvelu.fi -sivuston esittely Kokemuksia vastuullisuusohjelman käyttämisestä, Riina […]
Hämäläinen Ruokatarina -työpaja, Hämeenlinna
Tervetuloa ruoka-alan toimija, kehittäjä, yrittäjä, opiskelija, opettaja tai muuten alasta kiinnostunut jatkamaan keväällä aloitettua hämäläistä ruokatarinaa 9.10.2023 Hämeenlinnaan Visamäkeen, HAMKin korkeakoulukeskukseen. Hämäläinen Ruokatarina -työpajassa keskitytään […]
Käytännön ruokatyöpajat Hämeenlinnassa: kotimaiset erikoiskasvit
Toisessa käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava. Tutustumme käytännössä, miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa […]
Mitä tarttis tarjota? Helpot suomalaiset ruokatuotteet matkailuyrittäjälle -webinaari
Kaikki matkailijat syövät, mutta kaikki matkailuyrittäjät eivät välttämättä ole kokkeja. Tämän webinaarin kuunneltuasi ihastutat asiakkaasi suomalaisilla maukkailla ruokatuotteilla – helposti! Aika: 10.10. klo 9–10.30 Rennon, […]
agroBRIDGES: Keys to boost the Short Food Supply Chains, webinar
'Keys to boost the Short Food Supply Chains' is an online event organized by CTA in the framework of the European agroBRIDGES project. The aim of this […]
Vihannesten markkina, kauppa ja yhteistyömallit, Pohjois-Karjala
Vihannesyrittäjyys, oma jaksaminen ja työhyvinvointi Aika ja paikka: 10.10.2023 klo 12-16 Teams Ilmoittautuminen: https://bit.ly/vihannesyrittäjyys Hyödynnä vihannesalan tietopaketin toinen osa markkina, kauppa ja yhteistyömallit. Tässä infossa […]