Resilientti ruokajärjestelmä, webinaari
Ruoka on yksi perustarpeistamme. Ruokajärjestelmä on väistämättä muutosten edessä, jotta voimme turvata ruokahuollon niin Suomessa kuin globaalisti ja samalla vähentää ruoantuotannon ympäristövaikutuksia. Monimutkaisen ruokajärjestelmän ymmärtäminen […]
Ylijäämäruoan myynti ja lahjoittaminen -webinaari
Webinaarissa kerrotaan ylijäämäruoan myymisen ja jakamisen kokemuksista sekä avataan aihepiiriin liittyvää lainsäädäntöä. ke 27.9.2023 klo 14-15, Teams Ohjelma: Lainsäädännön näkökulma ylijäämäruoan myyntiin ja lahjoittamiseen, Miia Kapanen, johtava […]
agroBRIDGES työkalut tuottajan tukena lyhyissä elintarvikeketjuissa, Teams
Tervetuloa agroBRIDGES EU-hankkeen online-tilaisuuteen, jossa esittelemme lyhyiden elintarvikeketjujen hyödyntämiseen, markkinointiin ja koulutukseen liittyviä työkaluja, joita hankkeen aikana on kehitetty. To 28.9.2023 klo 9.00–10.30 Tilaisuuden agenda: […]
Food Pilot Plant -tuotekehitysympäristön avajaisjuhla, Lahti
Food Pilot Plant -tuotekehitysympäristön (pdf) avajaisjuhla Lahden kampuksella LAB-ammattikorkeakoululla to 28.9.2023 klo 13 alkaen Juhlapuheita klo 13–14.30, kahvit ja klo 15-18 tilojen esittelyä. Ilmoittautuminen 18.9.2023 […]
10 years of REKO – how to strengthen local food through direct trade, hybrid event
Welcome to celebrate 10 years of REKO! Time: 28.9.2023, 14:00 - 16:00 Place: Hanken Auditorium, Kirjastokatu 16, Vaasa. The event is hybrid, online participation also […]
Hyvin sanottu keskustelufestivaali Hämeenlinnassa
Ylen, Erätauko-säätiön ja Hämeenlinnan kaupungin yhteistyössä järjestämän keskustelufestivaalin tavoite on edistää positiivista keskustelukulttuuria ja rohkaista suomalaisia mukaan palauttamaan ilo keskusteluihin. Maa- ja metsätalousministeriö tuottaa tapahtumaan […]
Liperin Leipäpäivä
Liperin Leipäpäivä -sadonkorjuutapahtuma 30.9.2023 klo 10-15. Tapahtuma järjestetään Liperin koulukeskuksessa, Koulukuja 2 Liperin kk. Tarjolla sadonkorjuun tuotteita, leipää, leivonnaisia, käsitöitä, ruoka-annoksia, kahvilapalveluja, ruispuuroa ja järjestöjen […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 2.10.2023 klo 12.00 - 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Käytännön ruokatyöpajat Hämeenlinnassa: erityisruokavaliot ja vegaaniruoat
Erityisruokavaliot ovat yhä yleisempiä ja erikoistuotteiden markkinat voimakkaassa kasvussa. Aiheuttaako erityisruokavaliot haasteita palvellessasi asiakkaita? Haluatko syventää osaamistasi erityisruokavalioista. Tule mukaan käytännön työpajaan, jossa valmistamme päivän […]
Papuja pallon parhaaksi: Terveellisiä ja maistuvia palkokasvituotteita
Yleisöluentosarjan toisena iltana sukellamme palkokasvituotteiden ja niiden valmistuksen pariin. Kuinka paljon ja millaisia B-vitamiineja palkokasveista voi saada? Millaisia tuotteita syntyy, kun yhdistetään kasvi- ja eläinperäisiä […]