• Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja, Iitti

    Huhtikuussa on tarjolla marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja elintarvikealanyrittäjille ja marjanviljelijöille. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan erilaisten marja- ja hedelmätuotteiden jatkojalostusta alan gurun – ruoka-astesaani Margot Wikströmin […]

  • Luomuinstituutin webinaarisarja

    Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Aiheiden kirjo on jälleen laaja ja vaihtelee luomutuotannon monimuotoisuusvaikutuksista ja rikkakasvien torjunnasta luomuluonnontuotteisiin, luomualan […]

  • Arvosieni -webinaari

    Haluatko parantaa metsäsi tuottavuutta ja monimuotoisuutta? Kiinnostaako lisätienesti perinteisen metsänkasvatuksen rinnalle? Webinaarissa Janne Mankki Suomen Pakurilta kertoo arvosienistä (mm. pakuri, lakkakääpä ja tryffeli) ja niiden […]

  • Villiyrtit tutuiksi -etäluento

    Villiyrtit tutuiksi -etäluennolla keruutuotetarkastaja Anni Rintoo esittelee yleisimmät villiyrtit. Luennolla käydään läpi villiyrttien tunnistaminen, keruu ja käsittely. Lisäksi annetaan vinkkejä villiyrttien käyttöön. Villiyrtit ovat lähiruokaa […]

  • Aamukahvitilaisuus: Teams – Makers of the Future, Turku

    Tule kuulemaan Viikin Idättämöstä (englanniksi Germinator), joka on Viikki Food Design Factoryn esihautomo-ohjelma innovaatioille. He etsivät parhaillaan seuraavaan ohjelmaan motivoituneita innovaattoritiimejä, joilla on elintarvikejärjestelmää muuttavia […]