Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja, Iitti
Huhtikuussa on tarjolla marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja elintarvikealanyrittäjille ja marjanviljelijöille. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan erilaisten marja- ja hedelmätuotteiden jatkojalostusta alan gurun – ruoka-astesaani Margot Wikströmin […]
Urban&Local – Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -aloitustilaisuus, Helsinki
Kutsumme lähiruoasta ja tulevaisuuden ruokajärjestelmästä kiinnostuneita elintarvikealan yrittäjiä, lähiruokatuottajia- ja jalostajia, ravintoloitsijoita, tutkijoita, alan opiskelijoita, sijoittajia ja kaupunkikehittäjiä mukaan kuulemaan ja keskustelemaan miltä syötävä kaupunki […]
Visit Finlandin kevään What’s up -seminaari, Helsinki
Visit Finlandin kevään What's up -seminaari pidetään tiistaina 25.4. klo 9.30 - 16 Helsingissä. Merkitse päivä kalenteriisi! Alustava ohjelma alla ja lisätietoja sekä ilmoittautuminen! LET […]
Elintarvikkeiden etämyyntiin liittyvä lainsäädäntö ja annettavat tuotetiedot, Etelä-Pohjanmaa ja verkossa
Aamupäivän webinaarissa torstaina 27.4.2023 klo 10–11.30 saadaan tietoa elintarvikkeiden etämyyntiin liittyvästä lainsäädännöstä ja annettavista tuotetiedoista. Verkkokoulutus järjestetään teamsissa. Linkki lähetetään ilmoittatuneille. Ilmoittaudu tästä! Lisätietoja: Mervi […]
Energianeuvonnan puheenvuoro ja kiertotalouden mahdollisuudet elintarvikealalla, Etelä-Pohjanmaa
Tervetuloa KORU – Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hankkeen järjestämään maksuttomaan koulutukseen torstaina 27.4.2023 klo 14–18! Lea Hämäläinen Thermopolis Oy:stä antamassa energianeuvontaa yrityksille Anu Palomäki SeAMKista luennoimassa […]
Luomuinstituutin webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Aiheiden kirjo on jälleen laaja ja vaihtelee luomutuotannon monimuotoisuusvaikutuksista ja rikkakasvien torjunnasta luomuluonnontuotteisiin, luomualan […]
Arvosieni -webinaari
Haluatko parantaa metsäsi tuottavuutta ja monimuotoisuutta? Kiinnostaako lisätienesti perinteisen metsänkasvatuksen rinnalle? Webinaarissa Janne Mankki Suomen Pakurilta kertoo arvosienistä (mm. pakuri, lakkakääpä ja tryffeli) ja niiden […]
Villiyrtit tutuiksi -etäluento
Villiyrtit tutuiksi -etäluennolla keruutuotetarkastaja Anni Rintoo esittelee yleisimmät villiyrtit. Luennolla käydään läpi villiyrttien tunnistaminen, keruu ja käsittely. Lisäksi annetaan vinkkejä villiyrttien käyttöön. Villiyrtit ovat lähiruokaa […]
Aamukahvitilaisuus: Teams – Makers of the Future, Turku
Tule kuulemaan Viikin Idättämöstä (englanniksi Germinator), joka on Viikki Food Design Factoryn esihautomo-ohjelma innovaatioille. He etsivät parhaillaan seuraavaan ohjelmaan motivoituneita innovaattoritiimejä, joilla on elintarvikejärjestelmää muuttavia […]
Mitä yrittäjyys, suomalainen ruoantuotanto ja maaseudun elinvoima merkitsevät nuorille? -webinaari
Ruokavirasto on kutsunut webinaariin keskustelemaan nuoria ja nuorten menestymisen kannalta tärkeitä henkilöitä. Tule kuulemaan yritystarinoita ja nuorten ajatuksia! 28.04.2023 klo 12:00-14:30 Kesä lähestyy, samoin uusi […]