Kansainvälistymisen tuki ja rahoitus, Varsinais-Suomi
Mistä hakea tietoa ja tukea kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä? Millaisia palveluja kansainvälistymisen asiantuntijat tarjoavat pienyrittäjille? Webinaari 20.4. klo 13-15 Ohjelma: 13:00–13:10 Tervetuloa Mervi Louhivaara, Turun yliopisto […]
Ruokaketjun tulevaisuustärskyt: Visioita ruokatrendeistä ja ruokailmiöistä sekä kansainvälistymisestä eteläsavolaisella twistillä, verkossa
Tervetuloa osallistumaan ruokaklusterin webinaariin 20.4.2023 klo 15-17, jossa aiheena on ’Visioita ruokatrendeistä ja ruokailmiöistä sekä kansainvälistymisestä eteläsavolaisella twistillä’. Webinaari toteutetaan Teams-yhteydellä. Liitteenä webinaarin ohjelma, joka […]
Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja, Iitti
Huhtikuussa on tarjolla marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja elintarvikealanyrittäjille ja marjanviljelijöille. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan erilaisten marja- ja hedelmätuotteiden jatkojalostusta alan gurun – ruoka-astesaani Margot Wikströmin […]
Urban&Local – Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -aloitustilaisuus, Helsinki
Kutsumme lähiruoasta ja tulevaisuuden ruokajärjestelmästä kiinnostuneita elintarvikealan yrittäjiä, lähiruokatuottajia- ja jalostajia, ravintoloitsijoita, tutkijoita, alan opiskelijoita, sijoittajia ja kaupunkikehittäjiä mukaan kuulemaan ja keskustelemaan miltä syötävä kaupunki […]
Visit Finlandin kevään What’s up -seminaari, Helsinki
Visit Finlandin kevään What's up -seminaari pidetään tiistaina 25.4. klo 9.30 - 16 Helsingissä. Merkitse päivä kalenteriisi! Alustava ohjelma alla ja lisätietoja sekä ilmoittautuminen! LET […]
Elintarvikkeiden etämyyntiin liittyvä lainsäädäntö ja annettavat tuotetiedot, Etelä-Pohjanmaa ja verkossa
Aamupäivän webinaarissa torstaina 27.4.2023 klo 10–11.30 saadaan tietoa elintarvikkeiden etämyyntiin liittyvästä lainsäädännöstä ja annettavista tuotetiedoista. Verkkokoulutus järjestetään teamsissa. Linkki lähetetään ilmoittatuneille. Ilmoittaudu tästä! Lisätietoja: Mervi […]
Energianeuvonnan puheenvuoro ja kiertotalouden mahdollisuudet elintarvikealalla, Etelä-Pohjanmaa
Tervetuloa KORU – Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hankkeen järjestämään maksuttomaan koulutukseen torstaina 27.4.2023 klo 14–18! Lea Hämäläinen Thermopolis Oy:stä antamassa energianeuvontaa yrityksille Anu Palomäki SeAMKista luennoimassa […]
Luomuinstituutin webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Aiheiden kirjo on jälleen laaja ja vaihtelee luomutuotannon monimuotoisuusvaikutuksista ja rikkakasvien torjunnasta luomuluonnontuotteisiin, luomualan […]
Arvosieni -webinaari
Haluatko parantaa metsäsi tuottavuutta ja monimuotoisuutta? Kiinnostaako lisätienesti perinteisen metsänkasvatuksen rinnalle? Webinaarissa Janne Mankki Suomen Pakurilta kertoo arvosienistä (mm. pakuri, lakkakääpä ja tryffeli) ja niiden […]
Villiyrtit tutuiksi -etäluento
Villiyrtit tutuiksi -etäluennolla keruutuotetarkastaja Anni Rintoo esittelee yleisimmät villiyrtit. Luennolla käydään läpi villiyrttien tunnistaminen, keruu ja käsittely. Lisäksi annetaan vinkkejä villiyrttien käyttöön. Villiyrtit ovat lähiruokaa […]