Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajat, Pieksämäki
Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajoissa esitellään ja keskustellaan siitä, miten Saimaan alueen tuntua voisi kuvailla ja millaisissa asioissa sen vetovoima piilee. Keskustelun pohjaksi esitellään aineistoja ja […]
Tukea yrityksen tuotekehitykseen -webinaari
VarsiFood-hankkeen puitteissa järjestettävässä Teams-webinaarissa kuulet, miten voit konkreettisesti ja monipuolisesti hyödyntää Raseko Food Laboratorya, Luken Jokioisten FoodPilot-testihallia, Turun AMK:n elintarvikepuolen tutkimus- ja laboratoriotoimintaa sekä Turun […]
ETS: Ruuan hinta ja kotitalouksien ostovoima – näkymiä kevääseen -webinaari
Tervetuloa Ruuan hinnan ja kuluttajien ostovoiman tuleva kehitys –webinaariin ja Elintarvikealan talous- ja markkinajaoston (ETMJ) vuosikokoukseen 30.3.2023 klo 16.30-18.00 TEAMS-yhteydellä. Webinaari on kaikille avoin. Ohjelma: […]
Työpajat elintarvikealan yrittäjien ja julkisen sektorin välisestä yhteistyöstä, Etelä-Pohjanmaa
Elintarvikealan yrittäjät, kuntien ja muiden julkisten tahojen ruokapalvelujen edustajat sekä kehittäjätoimijat – tervetuloa keskustelemaan hyvistä yhteistyömalleista Alavudelle 28.3.2023 tai Kurikkaan 31.3.2023 klo 9 - 11.30 […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 3.4.2023 klo 12-14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Keski-Suomen Keittiömestareiden ja ruoka-alan yrittäjien yhteisille Lähiruokatreffit, Jyväskylä
Tervetuloa mukaan Keski-Suomen Keittiömestareiden ja ruoka-alan yrittäjien yhteisille Lähiruokatreffeille maanantaina 3.4. klo 18 – 19.30! Lähiruokatreffit ovat keskisuomalaisten tuottajien ja jalostajien sekä keittiömestareiden kohtaamis- ja […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot
Huhtikuun tutkimustiistaissa Kirsi Korhonen Luonnonvarakeskuksesta kertoo lyhyistä ruokaketjuista otsikolla: Kuluttajavetoiset ruoan hankintakanavat – katsaus pohjoispohjalaisten ruokapiirien toiminnan kehitykseen. Esityksessä tarkastellaan perinteisten ruokapiirien yhtäläisyyksiä ja eroja […]
Etelä-Pohjanmaan lähiruokatoimijoiden verkostoitumispäivä, Seinäjoki
Etelä-Pohjanmaan lähiruokatoimijoiden verkostoitumispäivä tiistaina 4.4.2023, Seinäjoen Framilla (vain paikan päällä) a. Aamupäivä klo 9–12: Yhteistyön avulla kohti menestystä -lähiruokatoimijoiden yhteistyö- ja verkostoitumistyöpaja. (YDIRE-hankkeen järjestämä tilaisuus). […]
Teot sanoiksi – vastuullisuusviestintä kansainvälisillä markkinoilla -webinaari
Teot sanoiksi – vastuullisuusviestintä kansainvälisillä markkinoilla -webinaari pureutuu kysymyksiin kuten mitä asioita vastuullisesta toiminnasta saa ja kannattaa kertoa? Miten viestiä vastuullisuudesta pakkauksissa, kotisivuilla ja muissa […]
Tulevaisuusseminaari, Huittinen
Avoin ja vastuullinen kotieläintuotanto – Imago ja työvoimaimago -hankkeen Tulevaisuusseminaari 13.4. lähestyy! Tapahtuma on tarkoitettu kotieläintuottajille, lihataloille, meijereiden edustajille ja kaikille sidosryhmille sekä niille, joita […]