Tässäkin on luomua -info, etäyhteydellä
Miten hernekeitto ja kasvislasagne muuttuivat luomuisemmiksi? Kuinka luomutuotteita on lisätty ruokapalveluiden ruokalistoille? Mistä on löytynyt sopivat luomutuotteet ruokapalveluiden käyttöön? Entä miten kustannuksia pyritään taltuttamaan? Tässäkin […]
Näkökulmia elintarvikemarkkinoiden sääntelyyn ja valvontaan, Helsinki
Elintarvikeketjun toimija! Tiedätkö sinä, mitä maatalous- ja elintarvikemarkkinoita valvovat viranomaiset ja muut tahot tekevät, ja miksi? Entä keneen sinun pitää olla yhteydessä, jos törmäät epäkohtiin […]
Förbättra kundupplevensen -workshpserien / Paranna asiakaskokemusta -työpajasarja, Österbotten / Pohjanmaa
Workshopserien för producenter, företagare, föreningar, hobbyproducenter osv. Lär dig förstå vad din kund önskar! Genom att jobba med kundupplevelsen kan du öka din försälning. Vi […]
Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn, Etelä-Pohjanmaa
Tammi-maaliskuussa KORU-hankkeessa keskitytään asiakaslähtöisyyden huomioimiseen elintarvikealan yritysten toiminnassa. Työpajoissa keskitytään seuraaviin teemoihin: Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen aikana Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn Tutustuminen tuotantotiloihin yritysvierailujen […]
Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn, Etelä-Pohjanmaa
Tervetuloa KORU – Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hankkeen järjestämään maksuttomaan koulutukseen tiistaina ja keskiviikkona 21.3.2023 klo 16–20 ja 22.3.2023 klo 16–20! Tiistaina 21.3. Yhteiskehittämisen harjoittelu; prosessin […]
Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari Kajaanissa
Tervetuloa Valtakunnalliseen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaariin Kajaaniin 22.-23.3.2023! Tule mukaan verkostoitumaan, inspiroitumaan ja aistimaan Kainutlaatuinen kosketus. Seminaariohjelmassa esille nousevat ruokamatkailu, kulttuuri sekä ympäröivä luonto ja […]
Fastfood & Cafe & Restaurant Expo, Helsinki
Fastfood & Café & Restaurant Expo on saavuttanut vuosien saatossa vahvan asemansa alan suosituimpana ravintola-alan kohtaamispaikkana. Tapahtuma kerää vuonna 2023 ammattilaiset kahden päivän ajaksi verkostoitumaan […]
Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajat, Savonlinna
Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajoissa esitellään ja keskustellaan siitä, miten Saimaan alueen tuntua voisi kuvailla ja millaisissa asioissa sen vetovoima piilee. Keskustelun pohjaksi esitellään aineistoja ja […]
ETS: Näytteenotto osana omavalvontaa: miksi, miten, ja mitä hyötyä? -webinaarisarja
Elintarviketoiminnassa tarvitaan laaja kirjo erilaisia keinoja tuoteturvallisuuden ja hygienian mittaamiseen. Tässä webinaarisarjassa keskitytään ammattikeittiöiden ja pienten elintarvikealan tuotantolaitosten näytteenottosuunnitelman tekemiseen, näytteenoton toteuttamiseen ja tulosten trendiseurantaan. […]
Ruokayrittäjän kevätpäivät Kasnäsissä
Kevätpäivät Varsinais-Suomessa tulevat taas muutaman vuoden tauon jälkeen! Ruoka-alan yrittäjille ja kehittäjille järjestetään aiempina vuosina huippupalautteen saanut erikoistapahtuma maaliskuun lopussa, 23.-24.3.2023. Tule mukaan verkostoitumaan sekä […]