Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • helmikuu 2023
  • to 16
    16.2.2023 @ 13:00 - 18:00

    Tuotteesta tunteeksi – tarinan merkitys tuotteistuksessa, Varsinais-Suomi

    Tervetuloa mukaan seminaariin, jossa pureudutaan ruokatuotteen tarinallistamiseen, tuotteistukseen, pakkauksen merkitykseen myynnissä ja markkinoinnissa sekä kansainvälistymiseen. Tilaisuudessa pyrimme ravistelemaan normeja, löytämään ratkaisuja kehittää toimialaa ja murtaa […]

  • to 16
    16.2.2023 @ 14:00 - 15:00

    Wasteless Food Services in Finland Tiedolla johtamisen -webinaari

    Wasteless food services in Finland -hankkeessa toteutetaan tänä vuonna ruokahävikin hallintaan liittyviä, ruokapalveluille suunnattuja webinaareja. Ensimmäinen webinaari on 16.2.23 klo 14.-14.45. Aiheena on tiedolla johtaminen. […]

  • to 16
    16.2.2023 @ 18:00 - 19:30

    Heritage Talks in Kvarken 2023! -webinaari

    Världsarvet Kvarkens skärgård presenterar för första gången: Heritage Talks in Kvarken 2023! Välkommen att inspireras av online-föreläsningar den 15.2 och 16.2.2023 klockan 18.00! Se bifogad […]

  • pe 17
    17.2.2023 @ 10:00 - 11:00

    Visit Finlandin DataHub-klinikat yrityksille

    Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käymme läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. Merkitse klinikoiden ajankohdat kalenteriisi, ilmoittautuminen on auki. Tilaisuudet nauhoitetaan. Yritysklinikat perjantai […]

  • ti 21
    21.2.2023 @ 08:30 - 12:00

    Kestävää ruokaa lautaselle -sidosryhmätilaisuus

    Tervetuloa maa- ja metsätalousministeriön järjestämään sidosryhmätilaisuuteen, jossa kuulemme niin ministeriön kuulumisia kuin ruokajärjestelmän toimijoiden ajatuksia kuluttajien lautasille tarjottavasta kestävyydestä. 21.2.2023 klo 8.30 - 12 Oodi, […]

  • ti 21
    21.2.2023 @ 09:00 - 12:00

    Digikehitystä TKI-yhteistyöllä – ajankohtaisseminaari ruokaketjun yrityksille, Seinäjoki

    YDIRE-hanke järjestää digiaiheisen ajankohtaisseminaarin ruoka-alan toimijoille helmikuussa 2023 Seinäjoen Framilla. Tilaisuudessa ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä ruokaketjussa ja sen yrityksissä. Lisäksi tehdään tutuksi Seinäjoen ammattikorkeakoulun toimintaa […]

  • ti 21
    21.2.2023 @ 10:30 - 16:00

    Ähtärin luonnontuotealan seminaari

    Ähtärin Mesikämmen-hotellissa järjestetään Luonnontuotealan seminaari, jonka teemoina ovat huoltovarmuus, omavaraisuus ja luonnontuotteet. Ohjelma 21.2.2023 klo 10.30 Tilaisuuden avaus, Paula Erkkilä, Leader Kuudestaan ry klo 10.40 […]

  • ti 21
    21.2.2023 @ 13:00 - 16:00

    Förbättra kundupplevensen -workshpserien / Paranna asiakaskokemusta -työpajasarja, Österbotten / Pohjanmaa

    Workshopserien för producenter, företagare, föreningar, hobbyproducenter osv. Lär dig förstå vad din kund önskar! Genom att jobba med kundupplevelsen kan du öka din försälning. Vi […]

  • ke 22
    22.2.2023 @ 15:00 - 17:00

    Ruokamaakunta Nyt! – 11 000 vuotta eteläkarjalaista gastronomiaa jatkuvassa kattauksessa -hanketapaaminen

    Lämpimästi tervetuloa mukaan Ruokamaakunta Nyt! - 11 000 vuotta eteläkarjalaista gastronomiaa jatkuvassa kattauksessa -hankkeen tapaamiseen. Tapaamisen teemana on "Kivikautisilla mailla" nimisen tapahtuman järjestäminen Savitaipaleella Rovastinojan […]

  • to 23
    23.2.2023 @ 09:30 - 10:45

    Alkuja moneen makuun, puheenvuoroja ruoan alusta, alkuperästä ja hieman lopustakin, Mikkeli

    Osana Mikkelin Tieteen Päiviä järjestetään keskustelu ruoasta 23.2.2023 klo 9.30 - 10.45. Tapahtumaan ei ole mahdollista osallistua etäyhteydellä, mutta tilaisuus on avoin ja kaikki ovat […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään