Osaajien Ruoka-Suomi -teemaseminaari

Ruoka-alan teemaseminaarissa keskitytään elintarvikealan työvoima-, koulutus- ja osaamistarpeisiin sekä toimialan muutoksiin niin yrityksen kuin alan toimijoiden näkökulmista. Seminaarin yhteydessä julkistetaan myös elintarvikealan toimialaraportti ja pk-yritysbarometrin […]

Erikoiskasvien jalostuksesta uutta liiketoimintaa -webinaari

Tervetuloa kuulemaan erikoiskasvien globaalista markkinapotentiaalista ja jalostettujen tuotteiden vientimahdollisuuksista!  Webinaari 13.12. klo 14:30 - 16:00 FennoPromo Oy esittelee tekemänsä markkinakatsauksen tuloksia. Markkinakartoitus sisältää myös ingredienttitalojen […]

Keruutuotteet laadukkaina metsästä pöytään

Keruutuotteemme, villinä kasvavat luonnonmarjat, -sienet ja luonnonyrtit ovat arvostettuja monista syistä. Ne ovat terveellisiä, puhtaita ja myös ympäristön kannalta einomainen valinta. Tuotantoketjun alku, keruutoiminta, on […]

Luomu 2.0 -ohjelman toimeenpanon sidosryhmätilaisuus

Maa- ja metsätalousministeriö ja Luomuinstituutti kutsuvat Teidät Luomu 2.0 -ohjelman toimeenpanon sidosryhmätilaisuuteen torstaina 15.12.2022 Mikkeliin (Mikkelin yliopistokeskuksen auditorio, Unica-rakennus, Lönnrotinkatu 5). Tilaisuuden ohjelma 15.12.2022 klo […]

Elintarvikealan virtuaalikahvien koonti, Itä- ja Pohjois-Suomi

Itä- ja Pohjois-Suomen ELMO-yhteistyö järjestää jatkoa marraskuussa käynnistetyille elintarvikealan virtuaalikahveille. Marraskuun kahvien koonnin voit lukea täältä. Edelliseen tapahtumaan osallistuneiden toiveesta seuraavien virtuaalikahvien teemana on vienti. […]

LLL – Ruokasektorin koordinaatiohankkeen infoa hankerahoittajille -webinaari

Valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon kaksi kertaa vuodessa. Ajankohtaisinfoissa esitellään lähiruokaan, luomuun ja luonnontuotteisiin liittyviä […]

Rakasta ongelmia – löydä datasta ratkaisuja

Vuoden 2022 aikana toteuttu Datasta kasvua -valmennus matkailu ja ravintola-alan pk-yrityksille muokkasi ja tuotti merkittävän määrän oppimismateriaalia, järjesti asiantuntijawebinaareja ja tarjosi dataliiketoimintasparrauksia. Kaikki tämä, jotta […]

Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa

Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan yhteiset ruokaprovinssikahvit ovat joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena. Kevään kahden ensimmäisen kahvittelun aiheena... 4.1.2023 klo 14.00 – Ruokaprovinssistrategian esittely, […]

Maaseudun makumuistot tuotteiksi -infotilaisuus, Etelä-Savo ja Kymenlaakso

Tervetuloa kuulemaan ruokamatkailun ajankohtaisia kuulumisia! Kerromme myös ruokatuliaisten pilotoinneista, joihin etsimme mukaan yrityksiä Etelä-Savosta ja Kymenlaaksosta. Pilotointi mahdollistaa yritysten ruokalahjoiksi soveltuvien tuotteiden kehittämisen. Tilaisuus järjestetään […]