Maailman ruokapäivän seminaari, Helsinki

”Ketään ei jätetä – Leave no one behind” Suomen FAO-toimikunnan järjestämä seminaari valottaa ruokaturvan polttavia kotimaisia kysymyksiä kuluttajatutkimuksen, ravitsemustieteen ja talouden näkökulmista. Maa- ja metsätalousministeri […]

Viini & Ruoka, Helsinki

Viini & Ruoka -tapahtuma järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa 27.10. – 30.10.2022 samanaikaisesti Helsingin Kirjamessujen kanssa. https://viiniruoka.fi/

Vastuulliset ruokapalvelut -virtuaali-info

Kerromme Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman ajankohtaisia asioita kaikille avoimissa virtuaali-infoissa. Seuraava info on to 27.10. klo 13-14. Infossa Arkean Jarkko Malmberg kertoo ruokatuotantoprosessien vastuullisuudesta sekä vastuullisuussuunnitelman […]

Ruokaa Lapista -seminaari 28.10. Rovaniemellä, myös etäyhteys

Lappilainen elintarvike on turvallista lähiruokaa ja sen käyttäminen luo huoltovarmuutta. Ilman lappilaista alkutuotantoa, ei ole lappilaista elintarviketuotantoa. Haluatko olla mukana turvaamassa lappilaisen ruoantuotannon huoltovarmuutta? Osallistu 28.10.2022 […]

Mitä aloittavan yrittäjän tulee tietää?, Oulainen

Koulutuksen aikana kuulet mitä asioita aloittavan yrittäjän tulee huomioida yritystoimintaa aloittaessa. Miksi tarvitaan liiketoimintasuunnitelma? Mitkä asiat vaikuttavat yritysmuodon valintaan? Miksi tehdä markkinointisuunnitelma? Miten ennakoin yritykseni […]

Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […]

Joulun parhaat vegaaniset ruoat Aistikattilassa, Turku

Lämpimästi tervetuloa Turun yliopiston Brahea-keskuksen järjestämään tapahtumaan, josta nappaat herkulliset ideat mukaasi. Esittelemme laajan kattauksen kotimaisia kasviperäisiä proteiineja sisältäviä jouluruokia Turun yliopiston Aistikattila-tilassa, jonka miljöö […]

Ruokahankinnat muutoksen rattaissa, Turku

Tilaisuuden tavoitteena on herättää keskustelua ruokahankintojen merkityksestä muuttuvassa maailmassa. Kestävyysnäkökulmat ja kansallinen huoltovarmuus tulee huomioida samalla kun valmistetaan maistuvaa ja terveellistä ruokaa eri kohderyhmille varhaiskasvatuksesta […]