SIAL, Pariisi

Throughout the SIAL, Paris will be a source of inspiration for the entire food community. Discover all the latest trends and innovations, meet the right […]

ELLI-hankkeen Viennin askeleet -valmennus: Opintomatka

Mietitkö kansainvälistymistä? Viennin askeleet -valmennus tarjoaa sinulle elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjä erinomaisen tilaisuuden pohtia yrityksesi kehittämisen suuntaa ja viitoittaa tietä kohti vientiä. Tervetuloa ELLI-hankkeen koulutukseen, […]

Opintomatka Keski-Suomeen, Pohjois-Karjalasta

Tervetuloa ELLI-hankkeen opintomatkalle Keski-Suomeen. Lähde mukaan tutustumaan alueen elintarvikeyrityksiin - saat uusia ideoita oman yrityksesi toimintaan, tuotekehitykseen ja yhteistyömahdollisuuksiin. Tutustumiskohteina on idearikkaita, kasvun eri vaiheissa […]

Aamukahvitilaisuus: Funding Your Business Idea, Turku

Tervetuloa VarsiFood-hankkeen järjestämään aamukahvitilaisuuteen keskiviikkona 26.10. klo 8:30-10. Tarjolla on aamupalan lisäksi puheenvuoroja yritysidean rahoitusvaihtoehdoista. Tilaisuus on toinen hankkeen puitteissa järjestettävien aamukahvien sarjasta – toukokuussa […]

Maailman ruokapäivän seminaari, Helsinki

”Ketään ei jätetä – Leave no one behind” Suomen FAO-toimikunnan järjestämä seminaari valottaa ruokaturvan polttavia kotimaisia kysymyksiä kuluttajatutkimuksen, ravitsemustieteen ja talouden näkökulmista. Maa- ja metsätalousministeri […]

Vastuulliset ruokapalvelut -virtuaali-info

Kerromme Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman ajankohtaisia asioita kaikille avoimissa virtuaali-infoissa. Seuraava info on to 27.10. klo 13-14. Infossa Arkean Jarkko Malmberg kertoo ruokatuotantoprosessien vastuullisuudesta sekä vastuullisuussuunnitelman […]