Kasviproteiinin kehityspaja, Varsinais-Suomi

Järjestämme Rasekon FoodLaboratoryn tiloissa kasviproteiinin kehityspajan, jonka tarkoituksena on koota tuottajat ja käyttäjät yhteisen aiheen pariin. Tavoitteenamme on saada viljellyt kasviproteiinit ruokahuollon, ravintoloiden ja vähittäiskauppojen […]

Luomututkimuksen ajankohtaista -webinaari, osa 3

Luomuinstituutti järjestää keväällä neljä webinaaria luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarisarja jatkuu syksyllä. Kaikkiin webinaareihin pääset samasta Zoom-linkistä, […]

Pakkausmerkinnät viestii laadusta -webinaari, Kaakkois-Suomi

Pakkausmerkinnät kertoo omalta osaltaan elintarvikkeen laadusta ja ominaisuuksista. Elintarvikelainsäädäntö määrittelee minimivaatimukset pakkausmerkinnöille, mutta pakkauksessa olevilla merkinnöillä saa kertoa muutakin tuotteesta. On vain tiedettävä, mitä saa […]

Varukkeen webinaari: Ihmisoikeuksien huomioiminen kotimaisissa hankinnoissa

Kevään aikana Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma tarjoaa monta mielenkiintoista infoa. Tervetuloa mukaan! 21.4. klo 15-16 Ihmisoikeuksien huomioiminen kotimaisissa hankinnoissa -webinaari. Ilmoittautuminen https://lnkd.in/eVrQvF_s Hankintaketjujen pidentyessä ihmisoikeuksiin tulee […]

Pysyvän penkkiviljelyn työpajat, Vantaa

Tule oppimaan käytännössä uusi, tuottava ja kestävä viljelymenetelmä, joka perustuu pysyvään penkkiviljelyyn! Työpajojen lomassa pääset keskustelemaan myös kumppanuusmaataloudesta. Työpajapäivissä opit pysyvän penkkiviljelyn perustamisen ja siihen […]

Puhkea kukkaan -loppuseminaari

Tervetuloa juhlistamaan kevättä ja kukkien puhkeamista Made in Maaseutu -hankkeen loppuseminaariin. Hanke aloitti toimintansa Erotu juurillasi! -seminaarilla ja kahden vuoden aikana olemme kasvattaneet varsia yhteiskehittämisen […]

Villiyrtit tutuiksi -etäluento

Villiyrtit tutuiksi -etäluennolla keruutuotetarkastaja Anni Rintoo esittelee yleisimmät villiyrtit. Luennolla käydään läpi villiyrttien tunnistaminen, keruu ja käsittely. Lisäksi annetaan vinkkejä villiyrttien käyttöön. Villiyrtit ovat lähiruokaa […]