Luonnontuotealan toimintaohjelman valmistelu -työpaja 1

Luonnontuotealan toimintaohjelman valmistelu on käynnissä. Keskiviikon 23.2. klo 9 - 11.30 työpajassa tarkastellaan erityisesti teemoja alan raaka-ainetuotanto, jalostusaste ja liiketoiminnan kasvu sekä niiden kehittämiskohteita ja […]

Luonnontuotealan toimintaohjelman valmistelu -työpaja 2

Luonnontuotealan toimintaohjelman valmistelu on käynnissä. Keskiviikon 23.2. klo 9 - 11.30 työpajassa tarkastellaan erityisesti teemoja alan raaka-ainetuotanto, jalostusaste ja liiketoiminnan kasvu sekä niiden kehittämiskohteita ja […]

Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa

Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan yhteiset ruokaprovinssikahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00 - 14.30 etätoteutuksena. Kahvittelun merkeissä tapaamme jonkun vaikuttavan henkilön, joka kertoo mikä […]

Miltä näyttää tulevaisuuden ruoantuotanto?

Siirretty myöhempään ajankohtaan! Ruoan tuotannolla ja kulutuksella on merkittävä vaikutus ilmaston ja luonnon tilaan nyt ja tulevaisuudessa. Jotta elämäntapamme mahtuvat maapallon kantokyvyn rajoihin, tarvitaan muutoksia […]

Kala-alan säädökset tutuksi ja käytäntöön Iissä, Pohjois-Pohjanmaa

Alkutuotanto, rekisteröity elintarviketoiminta vai hyväksytty elintarvikehuoneisto? Tule kuulemaan milloin toiminta edellyttää elintarvikehuoneiston hyväksymistä laitokseksi ja kuinka se vaikuttaa omavalvonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kuinka kala-alan toimijoiden […]

Elintarvikeketjun sopimussuhteet -selvityksen julkaisutilaisuus

Ilmoittautuminen Elintarvikeketjun sopimussuhteet -selvityksen julkistamistilaisuuteen on nyt auki. Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 28.2.2022 oheisen lomakkeen kautta. Aika: 3.3.2022 klo 14-16 Paikka: Suomen laki -sali, Porthania (Yliopistonkatu 3), […]

Luomututkimuksen ajankohtaista -webinaari, osa 1

Luomuinstituutti järjestää keväällä neljä webinaaria luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarisarja jatkuu syksyllä. Kaikkiin webinaareihin pääset samasta Zoom-linkistä, […]

Hämeen ruoka – info- ja keskustelutilaisuus

HÄMEEN RUOKA - Reilua lähiruokaa uudella tavalla! Ohjelma 7.3.2022 klo 18-20 1. Tervetuloa Info- ja keskustelutilaisuuteen Lasse Peltonen, operatiivinen vetäjä, Peltolan tila 2.Jatkoa Taste of […]