ANUGA – virtuaalinen messumatka -info, Pohjois-Karjala

Tervetuloa Teams-infoon tiistaina 24.8.2021 klo 12–13 tutustumaan tulevaan ELLI-hankkeen koulutukseen. Tarkemmin koulutuksesta liitetiedostossa. Ilmoittautuminen Teams – infoon Anulle anu.lavola@uef.fi 23.8.2021 mennessä. Anuga on maailman johtava […]

Food technology & Circular Economy

Food technology is certainly one of the noteworthy forces reshaping the industry. From online grocery shopping to meat and dairy alternatives and to product traceability, the […]

Monenlaista muikusta -tapahtuma Mikkelissä

Maistuvaa muikusta. Uusia ruokatuotteita ammattikeittiöille -hanke järjestää syksyllä 2021 Monenlaista muikusta -tapahtumat Mikkelissä ja Savonlinnassa. Päiväys ja aika 26/08/2021 13:00 - 18:00 Monenlaista muikusta Mikkeli […]

Aitojen Makujen Yö

Neljättä kertaa järjestettävä Aitojen Makujen Yö 27.8.2021 tarjoaa herkullisten makujen lisäksi erilaista ohjelmaa ja aktiviteetteja eri puolilla maakuntaa. Tapahtuman tarkoituksena on kehittää ja tehdä näkyväksi […]

Luonnon päivä luomutiloilla

Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille Suomen luonnon päivänä 28.8. Lista niistä luomutiloista, joille kuluttajat ovat – koronatilanne huomioiden – tervetulleita tutustumaan tai tekemään ostoksia julkaistaan viimeistään […]

Fermentointi -työpaja Raisiossa, Varsinais-Suomi

Kasviksia, kombuchaa, kefiiriä & viinietikan valmistus sekä hapatettu voi. Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, pientuottaja tai tuotekehityksestä vastaava! Oletko kiinnostunut hapattamisen saloista? Kurssin kouluttajana toimii Maija […]

Infowebinaari Lähiruokapäivän järjestäjille

MTK Varsinais-Suomen ja KulTa-hankkeen järjestämän webinaarin tavoitteena on antaa uutta tietoa ja ideoita Lähiruokapäivän järjestämiseen mm. asiakaspalveluun, myyntipisteen houkuttelevuuteen ja suoramyynnin markkinointiosaamiseen liittyen sekä kerrata […]