Huomisen kalatuotteet

Uusi webinaarisarja kertoo kalatalouden innovaatio-ohjelmien ajankohtaiset kuulumiset. Maaliskuussa järjestettävät neljä webinaaria käsittelevät vesistökunnostuksia, vesiviljelyn innovaatioita, tulevaisuuden kalatuotteita ja kaupallisen kalastuksen uusimpia ratkaisuja. 24.3.2021 klo 9.00-10.30 […]

Tuotteen suojaaminen tavaramerkillä

Kiinnostaako kuulla, mitä elintarvikkeen suojaaminen tavaramerkillä tarkoittaa? Aika: ke 24.3.21 klo 13-14.30. Teams-linkki toimitetaan etukäteen ilmoittautuneille yrityksille. Ohjelma: 13-14 Elintarvikkeen suojaaminen tavaramerkillä. Mitä pitää ottaa […]

Ruokakasvatuksen kehittäminen poikkeusoloissa -virtuaalitapahtuma

Ruokatieto Yhdistys ry järjestää ruokakasvatuksen kehittäminen poikkeusoloissa –virtuaalitapahtuman 24.3.2021 klo 13-14:30. Maksuton tapahtuma koostuu kahdesta osasta: ruokakasvatuksen asiantuntijoiden paneelikeskustelusta sekä Vuoden ruokakasvattaja 2021 -voittajan julkistamistilaisuudesta. […]

Project ”Baltic Sea Food” Conference

I SESSION, Main achievements of the Baltic Sea Food project Welcoming Words Summary of Baltic Sea Food Project Achievements Conclusions from Piloting of Local Food […]

Kestävyyden monet kasvot

Yksilöt ja yhteiskunta ovat kestävyyshaasteen edessä: Kuinka saada sosiaalinen, taloudellinen, ekologinen ja ravitsemuksellinen kestävyys tasapainoon? Elintarviketieteiden Seuran (ETS) ja Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen (SRY) webinaari perjantaina 26.3.2021 klo […]

Luonnonyrtit tutuksi -etäkoulutus

Koulutuksesta saadaan vahvistusta omaan osaamiseen ja rohkeutta käyttää luonnonyrttejä. Hinta: 30 €. Luento sisältää: Luonnonyrttien tunnistusta ja vinkkejä poimintaan Luonnonyrttien käsittelyä keräämisen jälkeen ja tarvittavaan […]

Pakurin mahdollisuudet etätilaisuus

Asiaa pakurin ominaisuuksista, käytöstä, kasvatuksesta, tuotteista ja markkinoista. Ohjelma: Pakurista terveyttä ja tuloja, Hannu Piispanen Pro pakuri Finland ry Metsänomistajan kokemuksia pakurin viljelystä, Pirjo Luotola […]