Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • marraskuu 2020
  • pe 6
    6.11.2020 @ 10:00 - 14:00

    Myynnin ja markkinoinnin ABC – luo toimillesi vahva perusta! -työpaja, Lappi

    Tämä työpaja liittyy laajempaan myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvän webinaarien ja työpajojen sarjaan, joka on tarkoitettu Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. pe 6.11. […]

  • pe 6
    6.11.2020 @ 12:00 - 13:30

    OECD-FAO-KANTAR TIETOISKU sianlihasektorin maailmanmarkkinatilanteesta -virtuaalitietoisku

    Maa- ja metsätalousministeriö järjestää yhteistyössä OECD:n ja FAO:n kanssa virtuaalitietoiskun koskien sianlihasektorin maailmanmarkkinatilannetta, ottaen huomioon erityisesti afrikkalaisen sikaruton mm. Kiinassa ja Saksassa. Tietoisku onnglanninkielinen. Aika: […]

  • pe 6
    6.11.2020 @ 18:00 - 21:00

    Sälafterwork via live stream

    Som en följd av det Grönländska projektet ” Reinventing the Arctic Kitchen” som finansierats av Ny Nordisk Mat, har ett säl-projekt pågått på Åland med […]

  • ma 9
    9.11.2020 @ 12:15 - 14:45

    Hiilestä kiinni -tutkimus- ja innovaatio-ohjelman julkistustilaisuus sekä speed dating- verkostoituminen

    Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla ja kysyä maankäytön tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta ja hakuprosessista sekä luoda uusia yhteyksiä alan osaajiin. Varaa aika jo kalenteriisi, kutsu ilmoittautumislinkkeineen lähetetään lähempänä […]

  • ti 10
    10.11.2020 @ 09:00 - 12:00

    Kuinka viestiä ravintolan vastuullisuusteoista asiakkaille I -työpaja (hybridi)

    Kalasatama Urban Lab Kauppakeskus REDI, Helsinki

    Työpajan tavoitteena on kehittää käytännön ratkaisuja ravintoloiden kuluttajaviestintään. Yhdessä pohdimme, miten ravintola voi tuoda ympäristöön liittyviä käytännön toimiaan (hiilijalanjäljen pienentäminen, hävikki, raaka-aineet, ruoka-annokset) näkyväksi asiakkaille. […]

  • ti 10
    10.11.2020 @ 12:30 - 15:00

    Pakkaus palveluna- lisäarvoa asiakkaalle ja liiketoiminnalle ekologisista pakkausratkaisuista, Etelä-Karjala ja Päijät-Häme 

    Elintarvikealan toimija, osallistu etänä järjestettävään tilaisuuteen, jossa käsitellään tuotepakkauksen merkitystä osana asiakkaallesi tarjoamaa palvelua. Pääset hyödyntämään tietoja omassa liiketoiminnassasi pakkaus- ja palvelumuotoilun mahdollisuuksia, muun muassa […]

  • ti 10
    10.11.2020 @ 15:00 - 16:00

    Proteomiikka tutuksi -webinaari

    Proteomiikka tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovellukset Tervetuloa tiistaina 10.11.2020 klo 15-16 Ruokalaakson ja Elintarviketieteiden seuran Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston järjestämään webinaariin, jossa tutustutaan proteomiikkaan tutkimusmenetelmänä sekä […]

  • ke 11
    11.11.2020 @ 09:00 - 11:00

    Tehomyynti ja -markkinointi – tulevaisuuden haasteet ja niihin vastaaminen -webinaari, Lappi

    Tämä webinaari on osa laajempaa myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvän webinaarien ja työpajojen sarjaa, joka on tarkoitettu Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. ke […]

  • ke 11
    11.11.2020 @ 09:30 - 11:00

    Mitä meillä syödään tänään? – lasten ja nuorten ruokailusuositukset tutuksi, etäyhteys

    Maukas, värikäs, terveyttä edistävä ja monipuolinen ruoka oikea-aikaisesti tarjottuna tuottaa lapselle ruokailoa ja terveyttä. Ravitsemussuositusten mukaisesti koottu ruokavalio tulee lapsen ja nuoren kehitystä ja hyvinvointia. […]

  • ke 11
    11.11.2020 @ 10:00 - 12:15

    LuomuHäme 2030 tiekartan julkistaminen -webinaari

    Hämäläisen luomun tiekartta on suunnitelma luomun kehittämiseksi Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Suunnitelma rakennettiin vuosien 2019 ja 2020 aikana. LuomuHäme 2030 tiekartan julkistaminen ke 11.11.2020 klo 10–12.15; […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään