• Kevään korvalla – Herkkuja ja hepeneitä Elimäellä, peruttu

    Mustilan Puukoulu Alppiruusuntie 99, Kouvola

    Tilaisuus peruttu! Lähiruokaa moneen makuun sekä kädentaidon tuotteita. Pihalla mm. tuoretta lihaa suoraan tuottajilta, rokkatykki ja palvipossua mukaan tai paikalla nautittavaksi. Sisällä lisää herkkuja ja […]

  • Elintarvikealan vientivalmennuspäivä-webinaari

    Ruokaviraston vientijaoston ja Food from Finland -ohjelman yhteinen vientivalmennuspäivä tarjoaa eväitä elintarvikevientiin. Vientivalmennus järjestetään tänä vuonna webinaarina. Tervetuloa mukaan! Vientivalmennuksen ohjelma ja ilmoittautumiset: www.ruokavirasto.fi/vienti/vientivalmennus.  

  • Luomualan kehittäjien online-työpaja

    Ruoka-alan koordinaatiohanke järjestää luomualan kehittäjien online-työpajoja. Työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat, ja otamme mielellään vastaan ideoita työpajojen aiheista. Seuraava […]

  • AISTILA® makutestipäivä Turussa, peruttu

    Flavoria Kiinanmyllynkatu 10, Turku

    Tilaisuus on peruttu! Haluatko selvittää, mitä mieltä kuluttajat ovat tuotteestasi tai kumpi tuoteversioista kannattaa lanseerata? Varaa nyt paikkasi AISTILA® makutestipäivästä ja varmista, että kehittämäsi tuote […]

  • Luonnontuotteet I, etäyhteydellä

    Yrtit, marjat, sienet. Tunnistaminen, talteenotto ja säilöntä sekä Poimijakortti-koulutus. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen […]

  • Villiyrteistä bisnestä webinaari

    Villiyrttien kaupallinen käyttö, verotus, poiminta ja myynti. Webinaarin ohjelma (klo 17-20) Luonnontuotteiden sallittu kaupallinen käyttö ja luomukeruualueiden tilanne, toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry Keruutuotteiden […]