• Potkua ruoka-alan yritysten kehittämiseen! Pieksämäellä

    Ravintola Hilpeä Hospodar Savontie 9, Pieksämäki

    Miten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […]

  • TäsmäViljely -foorumi Salossa

    Astrum-Keskus Salorankatu 5-7, Salo

    ​Täsmäviljelyteknologiasta voi hyötyä koko kotimainen elintarvikeala. Seminaari tarjoaa tietoa ja uusia avauksia esimerkiksi resurssitehokkaaseen viljelyyn, hiilen sidontaan, turvalliseen ruokaan ja kyberturvallisuuteen. Foorumi on samalla myös […]

  • Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaari Hämeenlinnassa

    Vanajan Parvi Vanajantie 10, Hämeenlinna

    Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]

  • Potkua ruoka-alan yritysten kehittämiseen! Mikkelissä

    Bistro Holvi Savilahdenkatu 11, Mikkeli

    Miten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […]

  • Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari Helsingissä

    Perhon Malmin toimipiste Latokartanontie 12, Helsinki

    More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […]

  • Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, Helsinki

    Perhon Malmin toimipiste Latokartanontie 12, Helsinki

    More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […]

  • Gastro 2020 Helsingissä

    Helsingin Messukeskus , Suomi

    Merkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan […]

  • Uskalla hinnoitella oikein! Våga ta betalt! 11.3. Paraisissa

    Paraisten kaupungintalo Rantatie 28, Parainen

    Miten hinnoitella tuotteet ja palvelut oikein ja helpoiten saada asiakkailta rahat tilille? Yhä useampi asiakas maksaa pankkikortilla tai mobiililla mutta myös käteistä pyörii vielä kassoissa. […]

  • Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaari Kokemäellä

    Kokemäen Seuratalo Seuratalonrinne 7, Kokemäki

    Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]

  • Huomisen reilu ruoka, Helsinki

    Helsinki, Oodi-kirjasto Töölönlahdenkatu 4, Helsinki

    Nyt puhutaan ruuasta ja ilmastosta. Kaikille avoin keskustelutilaisuus Helsingin keskustakirjasto Oodin Maijansalissa Maanantaina 16.3.2020 klo 14.00–16.00 Järjestäjänä Aktivistimummot yhdessä Just food - Reilu ruokamurros -hankkeen […]