Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
Valtakunnalliset lammaspäivät järjestetään tänä vuonna Turussa 28.-30.10.2025! OHJELMA, lisätietoja ja ilmoittautumiset TI 28.10. Seminaari Vastuullisen lammastilan johtaminen ja tuotannonhallinta KE 29.10. Opintoretki Perkkiön tila, Kajander […]
-
Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä Ateria järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 28.10.2025 klo 8.30 - 16. https://ateria.messukeskus.com/ Tapahtuma on sopimusruokailun ja julkisen sektorin maksuton, kerran vuodessa järjestettävä […]
-
Tässä webinaarissa kuulet mikä on Etsi Luomua –palvelu ja miten voit hyödyntää sitä tuottajana. Palvelu on maksuton tuottajille ainakin vuoteen 2026 asti. Etsi Luomua –portaalista […] |
3 tapahtumat,
-
Tapaamisen perimmäinen tarkoitus on jakaa tietoa siitä, mitä RuokaHämeen verkostoissa tapahtuu tällä hetkellä. Toivommekin, että paikalle pääsee edustusta monelta eri taholta ja monesta hankkeesta. Yhdessä […]
-
Osallistu Food Souvenir -virtuaalimessuille 29.10.2025 helposti verkossa! Food Souvenir from Saimaa – matkalla kansainvälistymiseen -hankkeen tapahtumasyksy huipentuu lokakuussa täysin verkossa pidettävään, ohjelmalliseen messutapahtumaan. Virtuaalimessut tarjoavat […] |
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
-
Seminaarissa keskustellaan TKI-foorumin toimintamallin kehittämisestä ja tiedonjaon työkaluista sekä kuullaan alueellisista TKI-klustereista ja hankkeista. Lisäksi kuullaan rahoitusmahdollisuuksista ja kokemuksia yhteishankkeista sekä ideoidaan yhdessä uusia Business Finland […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
5 tapahtumat,
Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään 4.-5.11.2025 Lahdessa. Ohjelma koostuu avauspäivän seminaarista ja ohjelmallisesta illallisesta sekä opintoretkipäivästä. Seminaariohjelma julkaistaan vasta kesälomien jälkeen, mutta ajankohta kannattaa kuitenkin […] Jo perinteeksi muodostunut Agri-Food Future järjestetään vuosittain Savonian Iisalmen kampuksella. Seuraava seminaari- ja verkostoitumistapahtuma järjestetään 4.-5.11.2025 teemalla Yhteistyöllä kasvua ja ruokaturvaa. Tapahtuma kokoaa yhteen ruokaketjun toimijoita […]
-
Miten elintarvikemarkkinalaki liittyy julkisiin ruokahankintoihin? Entä mitä muutoksia on luvassa hankintalakiin? Tule kuulemaan ajankohtaista tietoa julkisten hankintojen pelisäännöistä elintarvikemarkkinoilla! Ohjelmassa 4.11.2025 klo 9-10.30 Elintarvikemarkkinalaki ja […]
-
Oletko Arabia135 -korttelin ravintoloitsija tai ravintoloiden toimintaa tukeva yritys? Haluaisitko lisätä lähiruokaa ravintoloiden ruokalistoille tilaajana tai tarjoajana? Oletko kiertotaloutta edistävä yritys, jota kiinnostaa yhteistyö Arabia135 […]
-
Välkommen till en inspirerande kväll i smakens och innovationens tecken! Under kvällen får du ta del av konkreta exempel, tips och smakupplevelser som kan hjälpa dig att ta […] |
8 tapahtumat,
Luomupäiviä vietetään Lahdessa 5.-6.11.2025. Lisätietoja ja ilmoittautuminen (19.10. mennessä). Mitä voidaan kutsua ruoka-alan innovaatioksi? Millaisia ruokajärjestelmän innovaatioita ja menestystarinoita Uudeltamaalta löytyy? Kuinka vauhditamme uusien ruokainnovaatioiden syntyä ja viemme Uudenmaan osaamista maailmalle? Uudenmaan liiton järjestämä […]
-
Työ- ja elinkeinoministeriön Alueellinen matkailutilinpito sekä Visit Finlandin Ruokamaakuvan ja ruokamatkailun tunnettuuden edistäminen -projektin webinaari ruokamielikuvatutkimuksen tuloksista pidetään keskiviikkona 5.11.2025 klo 10:00 – 12:00. Alustava […]
-
Sanoista teoiksi! Tule mukaan viennin kasvuyritysten 4. yhteistapaamiseen 5.11.2025 Seinäjoelle. Ruoka-ala on käynnistänyt työn Suomen ruokamaakuvan kirkastamiseksi. Tutkimme, millainen Suomen ruokavientibrändin ja -maakuvan tulisi olla, […]
-
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […]
-
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on Turun yliopiston ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17-19 kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Illoissa keskitytään […] |
5 tapahtumat,
-
Tervetuloa kurkistamaan maatalouden tulevaisuuteen teknologian silmin! Onko älyteknologia vain hypetystä vai aidosti hyödyllistä maatalousyritysten toiminnassa? Tilaisuudessa keskustellaan maatalouden teknologiaratkaisuista sekä niihin liittyvistä haasteista ja hyödyistä. […]
-
Digitaaliset markkinointikanavat tuovat esille yritystäsi ja tuotteitasi – jopa täysin ilmaiseksi. Onko sinulle tuttuja verkkosivujen (SEO) ja hakukoneoptimoidut tekstit? Entä käytätkö hastageja vai asiasanoja? Jos […]
-
Mikä hyöty ja merkitys on nimisuojalla? Tule kuulolle 6.11.2025! Tilaisuus on tarkoitettu marjanviljelijöille, kahviloiden, ravintoloiden, jälleenmyyjien ja mansikan jatkojalostajien edustajille, nimisuoja-alueen kuntien edustajille ja muille […] |
1 tapahtuma,
-
Kiinnostaako lähiruoan rooli huoltovarmuuden ja kestävän kehityksen edistämisessä? Tule mukaan inspiroivaan tilaisuuteen Levillä, jossa pureudumme siihen, miten julkiset elintarvikehankinnat voivat tukea paikallista ruoantuotantoa ja vahvistaa […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
-
Come to learn on the latest updates on EU’s Geographical Indication from top class experts. Sneak peek to the content: GIs regulation will soon extend […]
-
Mitä vastuullisuusraportointi tarkoittaa ruokaketjun pk-yritysten näkökulmasta? Mihin yritysten on syytä varautua seuraavina vuosina? Asiantuntijat auttavat ja saat myös vertaistukea muilta ruokaketjun yrittäjiltä. Vastuullisuuden aamukahveilla pääset […] |
1 tapahtuma,
-
Ohjelma 12.11.2025 klo 13-15 Tilaisuuden avaus ja KASVUUN-hankkeen esittely, Anni Rintoo Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset Elintarvikkeiden jalostus asiakastarpeet huomioiden, tutkimusjohtaja Suvi Luoma Foodwest Oy Yrittäjän […] |
2 tapahtumat,
-
Lahden Tiedepäivässä 13.11.2025 klo 9-10.30 keskitytään tänä vuonna ruokaan ja sen vientiin. Tapahtuman avaa klo 9.00 Helsingin yliopiston emeritusprofessori Juha Helenius puheenvuorollaan ”Fossiilitalouden jälkeinen kestävä ruokajärjestelmä” (Mukkulankatu 19, […]
-
Miten kalastaja voi kehittää kalan myyntiä ja kalatuotteiden valmistusta? Voiko oman kalankäsittelytilan perustaa? Mihin kaikkeen tarvitaan elintarvikehuoneisto – ja mitä eroa on rekisteröidyllä ja hyväksytyllä […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
5 tapahtumat,
-
NATO:n logistiikka- ja hankintavirasto NSPA (NATO Support and Procurement Agency) kilpailuttaa vuosittain ruokahuoltosopimuksia kymmenien miljoonien eurojen arvosta. Samalla useiden jäsenmaiden asevoimien ruokahuolto on osittain ulkoistettu yksityisille toimittajille, […]
-
Suomalaisten elintarvikealan toimijoiden kansainvälistymiselle on asetettu kovia odotuksia. Mahdollisuuksia onkin olemassa, mutta yksin on vaikea lähteä kansainvälisten markkinoiden valloitukseen. Tule kuulemaan asiantuntijoiden kokemuksia ja jakamaan […]
-
Mitä ainutlaatuisia tuotteita syntyy itäsuomalaisesta rukiista ja muista viljoista? Kuinka löytää varmuutta oman tilan kannattavuuteen heilahtelevassa viljamarkkinassa? Miten voimme yhdessä kehittää viljaketjun toimintaa ja lisätä […]
-
Mihin sinä hyödyntäisit laadukasta kotimaista heraa? Jukolan Juusto, FinFoodNet-hanke ja BioBoosters yrityskiihdyttämö etsivät hackathonilla toimijaa, joka voisi hyödyntää juuston valmistuksen sivuvirtana syntyvää heraa, vaikkapa uuden […] |
1 tapahtuma,
-
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu syksyllä 2025. Webinaarisarja on kaikille avoin eikä vaadi rekisteröitymistä. Tervetuloa kuulolle teamsiin. Kaikkien lähetysten linkit ja tarkempaa tietoa Luomuinstituutin verkkosivuilla. Webinaarit tallennetaan […] |
3 tapahtumat,
-
Maatalousalalla teknologia kehittyy nopeasti, mutta mitkä ratkaisut kestävät aikaa ja tukevat yrittäjien taloudellista menestystä myös tulevaisuudessa? Tilaisuudessa syvennymme maatalousyritysten teknologisiin ratkaisuihin ja keskustelemme niiden tarjoamista […]
-
Suomalaisten elintarvikealan toimijoiden kansainvälistymiselle on asetettu kovia odotuksia. Mahdollisuuksia onkin olemassa, mutta yksin on vaikea lähteä kansainvälisten markkinoiden valloitukseen. Tule kuulemaan asiantuntijoiden kokemuksia ja jakamaan […]
-
Tervetuloa torstaina 20.11. klo 12-15 keskustelemaan suoramyyntiin liittyvistä solmukohdista. Tilaisuus on tarkoitettu suoramyyntiä jo tehneille sekä suoramyynnistä kiinnostuneille tuottajille. Tilaisuudessa kartoitetaan, mitä solmukohtia suoramyynnissä on tällä hetkellä […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
2 tapahtumat,
-
Tervetuloa mukaan Urban&Local -hankkeen päätöstilaisuuteen, joka on täynnä asiaa ja rentoa verkostoitumista. Aika: Ma 24.11.2025 klo 13:00-16:00 Paikka: Kaupungintalon aula, Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki Päivän […]
-
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 24.11.2025 klo 14.00 – 16 Teamsin välityksellä. Tällä kertaa keskitytään aluksi kansainvälisiin messuasioihin ja kuullaan, millaisella kärjellä minnekin messuille yritysten kannattaisi […] |
2 tapahtumat,
-
Yrittäjä, täytä tietosi sivustolle tai liity mukaan verkostoon! 25.11.2025 10:00 - 11:30 Webinaarista saat konkreettista apua ja vinkkejä Arctic Food Lab -sivustolle tietojen lisäämiseen ja […]
-
FOODNUTRI: kansallisen infrastruktuurihankkeen jalkauttaminen Pohjois-Savon alueelle On aika esitellä kolmivuotisen työn tuloksia. Ruokavalion laatua kehittävien digitaalisten työkalujen ohella hankkeessa kehitettiin ruoan suolistovälitteisten terveysvaikutusten tutkimisen ja ateriatutkimuksen menetelmiä sekä käyttäjälähtöisen tiedonkeruun […] |
2 tapahtumat,
-
Hankkeessa kehitettiin alueellista osaamista elintarvikkeiden säilyvyyttä pidentävistä prosessoinneista (kylmäkuivaus, korkeapainekäsittely) sekä raaka-aineiden alkuperän selvittämisestä. 26.11. klo 12 - 15 Itä-Suomen yliopisto, Canthia-rakennus, Kuopio Päätösseminaarissa keskustellaan […]
-
Tilaisuudessa kuulet, mitä kuluttaja saa ostaessaan artesaaniruokaa, ja pääset kuulemaan inspiroivan puheenvuoron alan yrittäjältä. keskiviikkona 26.11.2025 klo 13–14 Mitä on artesaaniruoka? Mitä kuluttaja saa, kun […] |
1 tapahtuma,
-
Miten käydä arvostavaa ja positiivista ruokapuhetta? Millaisessa roolissa ruoka on kotonamme: kerrommeko ruuan alkuperästä tai otammeko lapset mukaan ruuanlaittoon? Tule mukaan Hyvin sanottu -keskustelutapahtumaan kuulemaan […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|