Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
-
Syksyllä puhaltavat uudet tuulet, jotka toivottavasti antavat vauhtia Suomen talouskasvulle. Matkailualalla on loistavat mahdollisuudet olla yksi tulevaisuuden kasvun ajureista, mutta uudistumista tarvitaan myös tällä alalla. […]
-
Kiinnostaako sinua, mikä on premium private labelin kilpailutilanne vientimarkkinoilla ja mita uusia kasvumahdollisuuksia private label-valmistus tarjoaa yrityksellenne? Tervetuloa FINLABEL-tiedonvälityshankkeen päätöswebinaariin ja tulosten julkistustilaisuuteen ti 30.9.2025 […]
-
Tilaisuus on ruokavientiä tekeville tai suunnitteleville yrittäjille, joka hakevat liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia kansainvälistymisestä, ja haluavat vaihtaa ajatuksia sekä oppeja toisten samanhenkisten kanssa. Tilaisuuden järjestää FinFoodNet-hankkeen keskisuomalainen osatoteuttaja […] |
3 tapahtumat,
-
Koko ruokaketjun ammattilaisille suunnattu vastuullisen ruuan ykköstapahtuma järjestetään 1.10.2025 Ässäkeskuksessa (Fleminginkatu 34, Helsinki). Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa, seuraa Pro Luomun kanavia!
-
Maaseuturahoitteinen Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa / Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland -hanke järjestää syksyllä tutustumiskäyntejä ruokaketjun yrittäjille, jotka kehittävät tai suunnittelevat kehittävänsä uusia elintarvikkeita. Benchmarkkaus ja […]
-
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
Rovaniemellä järjestetään Nordic Wild Berry and NTFP Conference 7.-8.10.2025. We are happy to have you join us as we explore the role that wild berries […]
-
Ruoka-alan yrittäjä – etsitkö uusia toimitiloja tai yhteistyömahdollisuuksia? Tervetuloa työpajaan, jossa pääset kertomaan, millaisia (yhteiskäyttö)tiloja ja yhteistyömuotoja juuri sinun yrityksesi tarvitsee! Aika: 7.10. klo 13.00–16.00 Paikka: ARKI […] |
2 tapahtumat,
-
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on Turun yliopiston ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17-19 kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Illoissa keskitytään […] |
2 tapahtumat,
Artesaaniruoan SM-kilpailut on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, käsityömäisesti, ilman lisäaineita. Kilpailu lisää artesaaniruokatuotteiden tunnettavuutta ja vauhdittaa tuotteiden […]
-
Tule mukaan vaikuttavaan elintarvikealan tilaisuuteen, joka kokoaa yhteen alan päättäjät, kehittäjät ja visionäärit. VIP-ilta järjestetään Helsingin Silakkamarkkinoiden aikaan. Aika: torstaina 9.10.2025, klo 18.00 alkaen Paikka: […] |
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
|
0 tapahtumat,
|
|
1 tapahtuma,
Meet the Buyer- konsepti on Enterprise Europe Network-verkoston järjestämä maksuton on-line matchmaking-tapahtuma ruoka-alan ostajien ja tuottajien kesken. Mukaan pääset rekisteröitymällä Home | Meet the Buyer […] |
1 tapahtuma,
|
2 tapahtumat,
-
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu syksyllä 2025. Webinaarisarja on kaikille avoin eikä vaadi rekisteröitymistä. Tervetuloa kuulolle teamsiin. Kaikkien lähetysten linkit ja tarkempaa tietoa Luomuinstituutin verkkosivuilla. Webinaarit tallennetaan […] |
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
-
Tervetuloa maksuttomaan ja kaikille avoimeen seminaariin, jossa sukelletaan kala-alan kestävyyden, kiertotalouden ja innovaatioiden maailmaan. Tapahtumassa pääset kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä, tutustumaan ajankohtaiseen tutkimukseen ja verkostoitumaan muiden […]
-
Uutta virtaa Järvi-Suomen luomuun -hanke järjestää maksuttoman Vetäisikö vienti – luomu liikkeelle (osa I) webinaarin 21.10.2025. Ohjelma 21.10. klo 11.00-14.30 Klo 11.00 Avauspuheenvuoro, Pirkko Tuominen, luomuasiantuntija, ProAgria Itä-Suomi […]
-
Join us for the launch event of the Scale Up Together! project and enjoy the presentation of best practices. Time: 21 October, 16:00–18:00 (Finland & […] |
1 tapahtuma,
-
Tervetuloa SUVI ry:n webinaariin, joka tarjoaa ajankohtaisen katsauksen Ruotsin elintarvikemarkkinoihin sekä suomalaisille elintarvikeyrityksille avautuviin vientimahdollisuuksiin. 22.10. klo 10.00 - 11.00 Webinaarissa perehdytään: Kokonaiskuvaan Ruotsin markkinarakenteesta […] |
3 tapahtumat,
-
Tietoprovinssi on vuosittain järjestettävä tiedon noutopöytä, joka esittelee eteläpohjalaista tutkimusta, kehittämistä ja koulutusta. Tapahtuma on peräti perinteinen. Ensimmäinen Tietoprovinssi järjestettiin vuonna 2011. Vetovastuu on Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksellä […]
-
Ruokamatkailuverkoston toiminta jatkuu. Tänä vuonna keskitytään teemalliseen kehittämiseen ruokamatkailun osaamisryhmässä. Aika: to 23.10.2025 klo 9–12, ilmoittautuminen 20.10. mennessä Ohjelma Käydään läpi Suomen ruokamatkailun tämänhetkisiä suuntaviivoja ja […]
-
Tervetuloa ilmoittautumaan Ruokamatkailun osaamisryhmän toiseen hybriditapaamiseen 23.10.2025 klo 9–12. Ruokamatkailun osaamisryhmä on osa Rural Finland Tourism Hub -hanketta. Sitä koordinoi Haaga-Helia AMK:n Hungry for Finland […] |
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Tervetuloa Sadonkorjuuseminaariin ja liiton vuosikokoukseen 25.10.2025 klo 10 - 16! Kutsumme mehiläistarhaajat Sadonkorjuuseminaariin ja vuosikokoukseen lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Tilaisuudet järjestetään Holiday Club Saimaan Rauhassa osoitteessa Rauhanrinne […] |
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
Valtakunnalliset lammaspäivät järjestetään tänä vuonna Turussa 28.-30.10.2025! OHJELMA, lisätietoja ja ilmoittautumiset TI 28.10. Seminaari Vastuullisen lammastilan johtaminen ja tuotannonhallinta KE 29.10. Opintoretki Perkkiön tila, Kajander […]
-
Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä Ateria järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 28.10.2025 klo 8.30 - 16. https://ateria.messukeskus.com/ Tapahtuma on sopimusruokailun ja julkisen sektorin maksuton, kerran vuodessa järjestettävä […]
-
Tässä webinaarissa kuulet mikä on Etsi Luomua –palvelu ja miten voit hyödyntää sitä tuottajana. Palvelu on maksuton tuottajille ainakin vuoteen 2026 asti. Etsi Luomua –portaalista […] |
3 tapahtumat,
-
Tapaamisen perimmäinen tarkoitus on jakaa tietoa siitä, mitä RuokaHämeen verkostoissa tapahtuu tällä hetkellä. Toivommekin, että paikalle pääsee edustusta monelta eri taholta ja monesta hankkeesta. Yhdessä […]
-
Osallistu Food Souvenir -virtuaalimessuille 29.10.2025 helposti verkossa! Food Souvenir from Saimaa – matkalla kansainvälistymiseen -hankkeen tapahtumasyksy huipentuu lokakuussa täysin verkossa pidettävään, ohjelmalliseen messutapahtumaan. Virtuaalimessut tarjoavat […] |
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
-
Seminaarissa keskustellaan TKI-foorumin toimintamallin kehittämisestä ja tiedonjaon työkaluista sekä kuullaan alueellisista TKI-klustereista ja hankkeista. Lisäksi kuullaan rahoitusmahdollisuuksista ja kokemuksia yhteishankkeista sekä ideoidaan yhdessä uusia Business Finland […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|