Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
2 tapahtumat,
-
Kotimainen kalastus on yhtä kuin kesä, idylli ja terveellinen ruoka. Samalla se on myös arkipäivää ammattikalastajille. Elämä tulevaisuuden kalastuksen kanssa ei ole idyllistä. Päinvastoin. Hylje, […]
-
Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava kokoontuminen on ma 31.1.2022 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi |
1 tapahtuma,
-
Elintarviketieteiden Seura myöntää väitöskirjan tekijöille ja opinnäytetöiden tekijöille stipendejä. Vuoden 2021 stipendisaajat esittelevät töitään Ansiokkaat tieteentekijät -webinaarissa tiistaina 1.2.2022. Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille. OHJELMA […] |
2 tapahtumat,
-
Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa eli TuKeVa -hanke on tehnyt mittavan kartoitustyön varsinaissuomalaisten ruokaketjun yritysten parissa. Vuoden 2021 aikana tehtiin reilu 160 yrityshaastattelua, joiden tavoitteena oli selvittää alueen ruokaketjun […]
-
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan yhteiset ruokaprovinssikahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00 - 14.30 etätoteutuksena. Kahvittelun merkeissä tapaamme jonkun vaikuttavan henkilön, joka kertoo mikä […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
-
Amazon FBA Light on helpoin tapa päästä mukaan Saksan suurimmalle online-markkinapaikalle! Amazon.de vastaa jo yli puolesta Saksan koko verkkokaupan myynnistä ja nostaa koko ajan merkitystään […]
-
Etelä-Savoon perustetaan ruoka-alan klusteri tämän vuoden alkajaisiksi. Perustettavan ruokaklusterin myötä tavoitteena on maakunnan ruoka-alan kehittämisen ja näkyvyyden vahvistaminen maakunnassa, kansallisesti ja kansainvälisesti. Ruoka-alan klusteri muodostetaan […] |
4 tapahtumat,
-
Elintarvikeviennin ABC -webinaarisarjan viimeinen osa Logistiikka ja tullaus järjestetään keskiviikkona 9.2. klo 9–11.15. Webinaarin aikana elintarvikeviennin logistiikasta kertoo Jaakko Saha (Tuoretie Oy) ja elintarvikkeiden tullauksesta […]
-
MTK ja S-ryhmä julkaisevat yhteistyössä Envitecpolis Oy:n kanssa uuden selvityksen ruuan ilmastovaikutuksista suhteessa ravitsemukseen. Tarkoituksena on herättää keskustelua, kannustaa kokonaisvaltaiseen ruokavalion tarkasteluun ja pohtimaan erilaisia vaihtoehtoja. […]
-
Suomalainen elintarvikeketju toimii jo nyt vastuullisesti, mutta kehittämistoimia vastuullisuuden eteen tehdään koko ajan lisää. Tervetuloa kuuntelemaan esimerkkejä ja kyselemään lisää kaupan ja elintarvikeyritysten tekemästä vastuullisuustyöstä. […]
-
Tervetuloa kuulemaan ja kysymään lisää, miten varmistetaan uskottavasti tuotteen jäljitettävyys. Mitä hyötyä ruokayritykselle on toiminnanohjausjärjestelmästä, ja miten tietojärjestelmä voi säästää kustannuksia. 9.2.2022 klo 16:00 – […] |
2 tapahtumat,
Pohjoisen Luomupäiville ovat tervetulleita luomutuottajat ja luomutuottajiksi aikovat sekä kaikki luomutuotannon sidosryhmät ja aiheesta kiinnostuneet. Paikalla on myös kattavasti yrityksiä. Tänä vuonna tapahtumaan voi osallistua […]
-
Yrittäjä, aika ottaa vaikuttajamarkkinointi haltuun? Tilaisuudessa PING Helsingin strategiajohtaja Varpu Rusila avaa perustermit vaikuttajamarkkinoinnista ja käy läpi kansainvälisen vaikuttajamarkkinoinnin kampanjaesimerkin Roadtrip from south to Lapland […] |
2 tapahtumat,
-
Tule mukaan tutustumaan elintarvikealan tutkimukseen Epanet-verkostossa ja Seinäjoen yliopistokeskuksessa! 11.2. klo 8.30 - 10.00 Elintarvikekehityksen tutkimusryhmä tuottaa tietoa ruuan terveellisyyteen, makuun ja nauatittavuuteen liittyvistä tekijöistä. […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
1 tapahtuma,
-
OPAL-Life webinaari 14.2.2022 Maatalouden ilmastokeskustelu on ollut viime vuosina vilkasta. Suomen hiilineutraaliustavoite vuoteen 2035 mennessä edellyttää päästövähennystoimia kaikilta sektoreilta ja myös maataloudelle on asetettu oma […] |
7 tapahtumat,
-
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Vihannekset, juurekset, hedelmät, marjat ja sienet juomien raaka-aineina. Tuotekehitystyöpajassa on mahdollista kehittää eteenpäin omia […]
-
National Rural Networks of Estonia and Finland are organising the first workshop „Network to innovate: Plant proteins and new food products“ and it is the […]
-
Sään vaihtelut, hiilen sidota ja peltoluonto on otettava jatkossa entistä tarkemmin huomioon. Muutoksia on odotettavissa myös raaka-aineen tarpeessa ja kulutuksessa. Miten kasvinviljelyä tulisi sitten muuttaa, […]
-
Welcome to join Food from Finland South Korea market webinar to hear about the opportunities awaiting Finnish food & beverage companies in the 4th largest […] |
1 tapahtuma,
-
Team Finland Kiina järjestää elintarvikevalmistajille koulutuksen liittyen Kiinan pakolliseen elintarvikkeiden vientirekisteröintiin, mikä perustuu Kiinan tulliviranomaisten vaatimuksiin. Aika: 16.2.2022 klo 9:00-11:00 Paikka: Microsoft Teams -webinaari Tarkemmat […] |
2 tapahtumat,
-
Tervetuloa tuotekehitysseminaariin kuulemaan viimeisimmistä tuotekehitysideoista ja tutustumaan uusiin tuotteisiin! Tilaisuudessa maakunnan maidon ja marjojen tuottajat ja jatkojalostajat voivat kohdata, keskustella ja saada uusia ideoita tuotteistamiseen […]
-
Kalanjalostuksen teematyöpaja järjestetään torstaina 17.2.2022 klo 15.00—17.00. Paikkana Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli tai voi osallistua etänä. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille. Kerro ilmoittautuessasi, osallistutko […] |
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Luomuasetus muuttuu; miten mehiläishoidon tuotanto-ohjeet muuttuvat? lauantaina 19.2.2022 klo 10 -14.30 Webinaarin ohjelma Webinaariin ei ole pakko ilmoittautua ja siihen pääsee liittymään tästä linkistä. Jos kuitenkin […] |
1 tapahtuma,
Suomessa vietetään ensimmäistä kertaa kansainvälistä kumppanuusmaatalousviikkoa 20.–27.2.2022. Kumppanuusmaatalous on ruoantuotantotapa, jossa kuluttajat sitoutuvat etukäteen ostamaan tietyn osuuden maatilan sadosta ja tuottaja vastaavasti sitoutuu sen tuottamaan. […] |
|
2 tapahtumat,
-
Ennakkotietona 22.2. järjestettävä teematilaisuus, joka tuo vastuullisen tuotannon menestysreseptit tilalta keittiöön kaikille ruokaketjun toimijoille. Inspiroivia esimerkkejä Suomesta ja Irlannista. Lisätietoja myöhemmin! |
3 tapahtumat,
-
Luonnontuotealan toimintaohjelman valmistelu on käynnissä. Keskiviikon 23.2. klo 9 - 11.30 työpajassa tarkastellaan erityisesti teemoja alan raaka-ainetuotanto, jalostusaste ja liiketoiminnan kasvu sekä niiden kehittämiskohteita ja […]
-
Kestävä RuokaHämeen ensimmäinen keskiviikkotuokio järjestetään ke 23.2. klo 15–15.45 Teams-yhteydellä. Tilaisuudessa esitellään hanketta ja sen toimintaa. Keskiviikkotuokioita on tarkoitus järjestää kerran kuukaudessa, seuraava on 16.3. […] |
2 tapahtumat,
-
Luonnontuotealan toimintaohjelman valmistelu on käynnissä. Keskiviikon 23.2. klo 9 - 11.30 työpajassa tarkastellaan erityisesti teemoja alan raaka-ainetuotanto, jalostusaste ja liiketoiminnan kasvu sekä niiden kehittämiskohteita ja […] |
||||
|
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarina ja kiinnostavat tuotekuvat ovat tärkeitä markkinoinnin ja myynnin työvälineitä, jotka erottavat tuotteesi muista. Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi […] |
1 tapahtuma,
-
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan yhteiset ruokaprovinssikahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00 - 14.30 etätoteutuksena. Kahvittelun merkeissä tapaamme jonkun vaikuttavan henkilön, joka kertoo mikä […] |
4 tapahtumat,
-
Alkutuotanto, rekisteröity elintarviketoiminta vai hyväksytty elintarvikehuoneisto? Tule kuulemaan milloin toiminta edellyttää elintarvikehuoneiston hyväksymistä laitokseksi ja kuinka se vaikuttaa omavalvonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kuinka kala-alan toimijoiden […]
-
Siirretty myöhempään ajankohtaan! Ruoan tuotannolla ja kulutuksella on merkittävä vaikutus ilmaston ja luonnon tilaan nyt ja tulevaisuudessa. Jotta elämäntapamme mahtuvat maapallon kantokyvyn rajoihin, tarvitaan muutoksia […]
-
Ilmoittautuminen Elintarvikeketjun sopimussuhteet -selvityksen julkistamistilaisuuteen on nyt auki. Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 28.2.2022 oheisen lomakkeen kautta. Aika: 3.3.2022 klo 14-16 Paikka: Suomen laki -sali, Porthania (Yliopistonkatu 3), […]
-
Luomuinstituutti järjestää keväällä neljä webinaaria luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarisarja jatkuu syksyllä. Kaikkiin webinaareihin pääset samasta Zoom-linkistä, […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|