Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
-
Kuluttajat ovat enenevässä määrin kiinnostuneita vastuullisuudesta ja toivovat voivansa ostaa vastuullisia palveluita. Minkälaiset työkalut auttaisivat ravintolaa ymmärryksessä oman hiilijalanjäljen suhteen? Miten ravintola voi kertoa hiilineutraalisuustoimistaan […]
-
Uusien kalatuotteiden kehittelytyöpaja pienille toimijoille, esim ravintolat, catering ja saariston kalastajat. Työpajassa valmistamme meri- ja järvikalasta uudenlaisia myytäviä kalasäilykkeitä, esim. happokypsennys, umpiointi, sokerisuolaus, graavaus, suutarinlohi […]
-
Onko yritykselläsi valmis idea varsinaissuomalaiseksi lähiruokalahjaksi tai kiinnostaako yritystäsi lähiruokalahjan kehittäminen? Tule mukaan Kick-off -webinaariin kuulemaan lisää! Milloin? 1.9.2020 14:00 – 15:30 Matkailijoiden kiinnostus aitoihin […] |
3 tapahtumat,
-
Seuraava luomualan kehittäjien online-työpaja järjestetään keskiviikkona 2.9. klo 10-11.30 Microsoft Teams –alustalla, teemana on syksyllä alkava iso EU-rahoitteinen luomukampanja, johon kutsutaan mukaan kaikki luomualan kehittäjät. […]
-
Hampun siemeniä on hyödynnetty monipuolisesti elintarvikkeena jo pitkään. Hampun elintarvikekäyttö on kuitenkin puhuttanut alalla toimijoita, ja selkeästi on tarvetta myös laajemmalle ja selventävälle keskustelulle. Aihe […]
-
Uusien kalatuotteiden kehittelytyöpaja pienille toimijoille, esim ravintolat, catering ja saariston kalastajat. Työpajassa valmistamme meri- ja järvikalasta uudenlaisia myytäviä kalasäilykkeitä, esim. happokypsennys, umpiointi, sokerisuolaus, graavaus, suutarinlohi […] |
2 tapahtumat,
-
Tapahtumapäivä pureutuu kansainvälisten asiakkuuksien hoitoon sekä markkinaläsnäolon rakentamiseen. Grow Global -tapahtuma kokoaa yhteen kasvuhakuiset elintarvikealan yritykset sekä alan asiantuntijat ympäri Suomen Tampereelle 31.3. klo 10-16. […]
-
Tämän päivän ruokaväärennöksistä puhuu tietokirjailija Mari Koistinen. Koistinen on perehtynyt ruokaväärennöksiin kirjoittaessaan kirjaa "Syötkö väärennettyä ruokaa?". Hän kiinnostui aiheesta työskennellessään hunajan parissa ja opittuaan, että […] |
1 tapahtuma,
-
Syyskuun 4. päivä vietämme jälleen Suomalaisen ruoan päivää – jo toisten kerran! Suomalaisen ruoan päivä syntyi halusta luoda suomalaiselle ruoalle oma juhlapäivä. Se on nimikkopäivä, […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
2 tapahtumat,
Tänä vuonna Hävikkiviikkoa vietetään 7.-13.9.2020. Ruokahävikkiä syntyy ruokaketjun kaikissa vaiheissa, mutta kaikkein eniten kotitalouksissa. Tutkimusten mukaan eniten ruokahävikkiä syntyy yhden hengen talouksissa ja lapsiperheissä. Siksi […]
-
Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hanke järjestää aktiivisesti koulutuksia elintarvikeyrityksille Pohjois-Karjalassa. Minustako maidon jatkojalostaja? -infossa 7.9. klo 13-15 avataan pienimuotoista jatkojalostusmahdollisuutta, maitoalan koulutuksta, yrityksen […] |
1 tapahtuma,
|
2 tapahtumat,
-
Kunnat tarjoavat aterioita vuodessa 350 miljoonalla eurolla. Miten varmistat, että ruokaan käytetystä rahasta mahdollisimman suuri osa jää alueellesi, tuo verotuloja ja tukee paikallista taloutta ja […] |
3 tapahtumat,
Tarkista tapahtuman tarkemmat kellonajat ja ohjelma nettisivuilta www.kuopio.fi/kalaryssays Juhlavuoden ohjelmassa on gastronomian sekä ruoan ympärille kietoutuvia tapahtumia ja sisältöjä, jotka hivelevät matkailijoiden makunystyröitä. Ohjelma käynnistyy […]
-
Verkkotapahtuma "Teaching the complexity of food sustainability in the Decade of Action – How to introduce FSI Edu toolkit in university curricula" 10.9.2020 JAMK ja […] |
2 tapahtumat,
|
5 tapahtumat,
Hankasalmella juhlitaan jälleen vuoden satokautta ja tilojen työpanosta viikonloppuna 12.-13.9.2020. Sadonkorjuujuhlien aikaan paikalliset maatilat ja yrittäjät avaavat ovensa vierailijoille. Kohteissa päästään tutustumaan maatilojen ja käsityöläisten […] Lähiruokamessut järjestetään Elimäen Mustilassa, kuutostien varressa syyskuun toisena viikonloppuna 12.-13.9.2020 klo 10 - 16. Lähiruokatori on tutussa paikassa Mustilan koulun pihapiirissä, jonka osoite on Alppiruusuntie […]
-
Valtakunnallista Osta tilalta! -päivää vietetään 12.9.2020. Seuraa https://ostatilalta.fi/ |
|
|
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
Keväällä alkaneet luonnontuotteiden tuotekehitykseen liittyvät päivät jatkuvat. Luonnontuotteet IV. Luonnontuotteiden tuotekehitys ja jatkojalostus pidetään 15. – 16.9. Nämä käytännön päivät (2 pv) kestävät yhteensä 16 […]
-
Ruoka on merkittävä toimiala maaseutuvaltaisessa Etelä-Savossa. Ruoka-alan perusta on monipuolisessa alkutuotannossa, josta alueella jalostuvat niin juomat, leivät, hanhiherkut kuin erilaiset marja- ja kasvisjalosteetkin. Tervetuloa kuulemaan […] |
2 tapahtumat,
-
Webinaarissamme 16.9. julkistetaan Kaakkois-Suomen luomun toimintasuunnitelma ja keskustellaan, miten suunnitelman tavoitteisiin päästään. Webinaari on samalla hankkeemme loppuseminaari, ja onkin aika kerätä palautetta hankkeen toiminnasta. Luomuliiton […] |
2 tapahtumat,
-
Pohjois-Pohjanmaalla alueelliset pienet ja keskisuuret elintarvikeyritykset on saatu kiinnostumaan julkisen sektorin kilpailutuksista dynaamisen hankintamenettelyn kautta. Monetra Oy:ssä otettiin helmikuussa 2020 käyttöön tämä uusi menettely ja […]
-
ScenoProt project aims for a more versatile and sustainable protein system. Welcome to hear the recent results about novel protein sources, their health effects & […] |
1 tapahtuma,
-
Etäyhteydellä klo 10-12.15 järjestettävässä Kalariihessä kuullaan monipuolinen kalatalous- ja elintarvikealan toimijoiden paneelikeskustelu sekä ideoidaan yhdessä vajaasti hyödynnettyjen kalalajien elintarvikeketjun kehittämistä ja yhteistyötä (tapahtuman esite ja […] |
1 tapahtuma,
Tervetuloa nauttimaan lähiruoasta ja tutustumaan lähialueen tuottajiin Oulun ammattikorkeakoulun ja opiskelijoiden järjestämään Likis-tapahtumaan! Likis-lähiruokamarkkinat järjestetään nyt jo neljättä kertaa Kotkantiellä Kaukovainiolla, osoitteessa Kotkantie 1, 90250 […] |
1 tapahtuma,
|
|
2 tapahtumat,
Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hanke järjestää aktiivisesti koulutuksia elintarvikeyrityksille Pohjois-Karjalassa. Teemana on jäätelöherkut -koulutus 21.-22.9., kesto 16 h (2 pv) ja hinta on […]
-
Paneelikeskustelu: Yhteistyötä ja näkyvyyttä ruualle Pohjanmaalta YouTubessa striimattuna. Keskustelu käydään kaksikielisenä. Tarkempi esittely ja paneelikeskustelijat esitellään Facebookissa: https://www.facebook.com/matriket.ruokamaa/ |
3 tapahtumat,
-
Boosting Export with Packaging – Pakkauksella vauhtia vientiin on Food from Finlandin järjestämä koulutusohjelma yrityksille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Koulutusmoduulit järjestetään englanniksi. […]
-
Miten kohti koordinoitua yhteistyötä? Ruokalaakso järjestää ekosysteemi- ja klusteritilaisuuden tiistaina 22.9. klo 13:00-15:30. Täysin verkossa toteutettavan tilaisuuden tarkoituksena on kartoittaa, kuinka ruokasektorin eri ekosysteemien osaaminen […] |
1 tapahtuma,
-
Perinteinen Särkikalaseminaari järjestetään koronan tuomien haasteiden vuoksi tänä vuonna internetin välityksellä webinaarina. Seminaari järjestetään keskiviikkona 23.9. klo 9-15.30. Tilaisuuden ohjelma on monipuolinen katsaus suomalaiseen särkikalatalouteen […] |
2 tapahtumat,
-
Boosting Export with Packaging – Pakkauksella vauhtia vientiin on Food from Finlandin järjestämä koulutusohjelma yrityksille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Koulutusmoduulit järjestetään englanniksi. […]
-
Superhyvä-hankkeen Tuotekehitysfoorumi lähestyy! Tilaisuus järjestetään koronatilanteen takia kokonaan webinaarina. Raaka-ainenäyttelyt tilalla on 10 mielenkiintoista ja ajankohtaista raaka-ainetoimittajien tietoiskua. Foodwestin uuden tuotantolaitoksen tehdaskierroksen tilalla ovat etukäteen […] |
1 tapahtuma,
-
Ruokamatkailu ja paikalliset tuotteet -hankkeen syksyn kick off -webinaari järjestetään perjantaina 25.9.2020 klo 14 – 15.30. Tervetuloa mukaan ! Ohjelma: 14.00 Tervetuloa! / Marjo Ranta-Irwin, […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
3 tapahtumat,
-
Avoimessa tuottajille suunnatussa keskustelutilaisuudessa pohditaan muun muassa: Mitä REKO-toiminnalle kuuluu? Mitä kevään tuottajakyselyssä saatiin selville? Pitäisikö REKO:a kehittää? Tilaisuus on 28.9. klo 9-12 ja sen […]
-
Kesän alussa julkaistut Ruokamatkailun tuotesuositukset on laadittu matkailualan yrityksille ja kehittäjille työvälineeksi laadukkaan, elämyksellisen, ostettavan ja kannattavan ruokamatkailukokemuksen tuottamiseen. Muistutuksena mukaan on liitetty myös Visit […]
-
Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Leg4Life-hanke järjestää syksyllä 2020 webinaarisarjan. 28.9. klo 17-19 Tuoko palkokasvien viljely ruokaturvaa ja huoltovarmuutta? 12.10. klo 17-19 Maistuvia tuotteita pavuista […] |
1 tapahtuma,
-
Oletko etsimässä uusia asiakkaita lähiruokatuotteillesi ja/tai ruokapalveluillesi? Mitä kaikkea Häme tuottaa? Mistä uusia ja kiinnostavia lähiruokatuotteita löytää? Mikä on aitoa ja hämäläistä, mistä paikkakuntalaiset ja […] |
1 tapahtuma,
-
Tervetuloa mukaan kartoittamaan ja kehittämään Uudenmaan ruokaketjua! Yrkeshögskolan Novia järjestää keskiviikkona 30.9.2020 klo. 10:00-14:00 avoimen työpajan, jossa keskitytään uusmaalaisen ruokaketjun alkututottajiin ja ensimmäisen asteen jalostajiin. […] |
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Yhdessä tekoja! Ruoka elämykselliseksi ja ostettavaksi osaksi Suomen matkailua! Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, jopa elämykset saavat matkailijan hymyilemään, […] |
1 tapahtuma,
More than honey -hanke järjestää koulutuksia vuonna 2020 seuraavasti: Lokakuun ensimmäinen viikonloppu. Paikkakunta avoin. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.mehilaishoitajat.fi/more-than-honey-hanke/hankkeen-koulutukset/ |