Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
-
Valtion ravitsemusneuvottelukunta ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos järjestävät yhdessä Vireyttä seniorivuosiin – ikääntyneiden ruokasuosituksen julkistamistilaisuuden Aika: Tiistaina 31.3. klo 9:00 – 11:30 Paikka: Tieteiden talo, […]
-
Päivitettyä tietoa palkokasvien viljelyn hyödyistä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista 31.3.2020 klo 9.30-16.00 Ahlmanin koulu, Selinin sali Osoite: Hallilantie 24, 33820 Tampere Ohjelma 9:30 Tervetuloa, Hanna Mattila, […]
-
Tilaisuus peruttu - seuraa nettisivuja! Innovatiivisia strategioita julkisille ruokapalveluille: Kestävyystyökalu Itämeren alueelle (StratKIT) - hanke järjestää avoimen keskustelutilaisuuden Tiedekulmassa maaliskuussa. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ruokapalveluiden […] |
0 tapahtumat,
|
4 tapahtumat,
Suomen Pientuottajatukku, ProLocalis ja Suomen kotitila järjestää netissä lähiruoka- ja luomumessut 2.-5.4. Voit tutustua näytteilleasettajiin, tehdä ostoksia messujen aikana kotisohvaltasi sekä hyödyntää messutarjoukset verkkokaupan kautta. […]
-
Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Alkutuotannon jatkojalostusmenetelmät, jatkojalostuksen koneet, laitteet ja välineet. Teemoina: tilamaito, kasvistuotanto ja tilateurastamo. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen […]
-
AISTILA® -valmennukset moniaistisessa innovaatioympäristössä Aistikattilassa. Kaksiosainen koulutuskokonaisuus, joka antaa yrityksesi arvioinneista vastaavalle perusymmärryksen aistinvaraisen arvioinnin käytännöistä, menetelmistä sekä itsestään aistijana. Osa 1. Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt […]
-
Tilaisuus peruutettu! Glögin ja juomien sensoriikan asiantuntijan, sommelieri Leena Janssonin jakamilla konkreettisilla neuvoilla onnistut nostamaan tuotteesi uusiin ulottuvuuksiin. Saamme tietää miten eri maut vaikuttavat toisiinsa […] |
3 tapahtumat,
-
Tilaisuus siirretty myöhempään ajankohtaan! Kotimaisen kalan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja ilmastoystävällisiä innovaatioita käsittelevä tilaisuus järjestetään perjantaina 3.4.2020 VTT:n tiloissa Espoossa. Laita päivä talteen! Alla esimakua tilaisuuden […]
-
Tilaisuus siirretty myöhempään ajankohtaan! More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. […] |
3 tapahtumat,
-
Tilaisuus on siirretty myöhempään ajankohtaan! More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo […]
-
Tilaisuus peruttu! Lähiruokaa moneen makuun sekä kädentaidon tuotteita. Pihalla mm. tuoretta lihaa suoraan tuottajilta, rokkatykki ja palvipossua mukaan tai paikalla nautittavaksi. Sisällä lisää herkkuja ja […] |
1 tapahtuma,
|
|
1 tapahtuma,
-
Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö ja […] |
1 tapahtuma,
-
Tilaisuus on siirretty myöhempään ajankohtaan! Geenieditointi saattaa olla yksi keskeisistä teknologioista, jonka avulla maailman nälkäiset ihmiset ruokitaan tulevaisuudessa, kun ilmastonmuutos ja väestön kasvu vaativat uusia […] |
1 tapahtuma,
-
Ruokaviraston vientijaoston ja Food from Finland -ohjelman yhteinen vientivalmennuspäivä tarjoaa eväitä elintarvikevientiin. Vientivalmennus järjestetään tänä vuonna webinaarina. Tervetuloa mukaan! Vientivalmennuksen ohjelma ja ilmoittautumiset: www.ruokavirasto.fi/vienti/vientivalmennus. |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Ruoka-alan koordinaatiohanke järjestää luomualan kehittäjien online-työpajoja. Työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat, ja otamme mielellään vastaan ideoita työpajojen aiheista. Seuraava […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Tilaisuus on peruttu! Haluatko selvittää, mitä mieltä kuluttajat ovat tuotteestasi tai kumpi tuoteversioista kannattaa lanseerata? Varaa nyt paikkasi AISTILA® makutestipäivästä ja varmista, että kehittämäsi tuote […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
1 tapahtuma,
-
Yrtit, marjat, sienet. Tunnistaminen, talteenotto ja säilöntä sekä Poimijakortti-koulutus. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen […] |
1 tapahtuma,
-
Villiyrttien kaupallinen käyttö, verotus, poiminta ja myynti. Webinaarin ohjelma (klo 17-20) Luonnontuotteiden sallittu kaupallinen käyttö ja luomukeruualueiden tilanne, toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry Keruutuotteiden […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|