Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
Ikääntyneiden uusi ruokasuositus julkaistaan Helsingissä, etäyhteydellä
Ikääntyneiden uusi ruokasuositus julkaistaan Helsingissä, etäyhteydellä
Valtion ravitsemusneuvottelukunta ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos järjestävät yhdessä Vireyttä seniorivuosiin – ikääntyneiden ruokasuosituksen julkistamistilaisuuden Aika: Tiistaina 31.3. klo 9:00 – 11:30 Paikka: Tieteiden talo, […]
Lisää papuja peltoon, Tampere, peruttu
Lisää papuja peltoon, Tampere, peruttu
Päivitettyä tietoa palkokasvien viljelyn hyödyistä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista 31.3.2020 klo 9.30-16.00 Ahlmanin koulu, Selinin sali Osoite: Hallilantie 24, 33820 Tampere Ohjelma 9:30 Tervetuloa, Hanna Mattila, […]
Kohti kestävämpiä julkisia ruokapalveluita -tapahtuma, peruttu
Kohti kestävämpiä julkisia ruokapalveluita -tapahtuma, peruttu
Tilaisuus peruttu - seuraa nettisivuja! Innovatiivisia strategioita julkisille ruokapalveluille: Kestävyystyökalu Itämeren alueelle (StratKIT) - hanke järjestää avoimen keskustelutilaisuuden Tiedekulmassa maaliskuussa. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ruokapalveluiden […]
0 tapahtumat,
4 tapahtumat,
Lähiruoka ja Luomumessut netissä
Suomen Pientuottajatukku, ProLocalis ja Suomen kotitila järjestää netissä lähiruoka- ja luomumessut 2.-5.4. Voit tutustua näytteilleasettajiin, tehdä ostoksia messujen aikana kotisohvaltasi sekä hyödyntää messutarjoukset verkkokaupan kautta. […]
Jatkojalostustoiminnan osaaminen, etäyhteydellä
Jatkojalostustoiminnan osaaminen, etäyhteydellä
Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Alkutuotannon jatkojalostusmenetelmät, jatkojalostuksen koneet, laitteet ja välineet. Teemoina: tilamaito, kasvistuotanto ja tilateurastamo. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen […]
Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt Turussa (osa 2)
Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt Turussa (osa 2)
AISTILA® -valmennukset moniaistisessa innovaatioympäristössä Aistikattilassa. Kaksiosainen koulutuskokonaisuus, joka antaa yrityksesi arvioinneista vastaavalle perusymmärryksen aistinvaraisen arvioinnin käytännöistä, menetelmistä sekä itsestään aistijana. Osa 1. Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt […]
Työpaja: Onnistu marja- ja hedelmätuotteiden maustamisessa / Workshop: Lyckas med smaksättningen av bär- och fruktprodukter, Naantali, peruttu
Työpaja: Onnistu marja- ja hedelmätuotteiden maustamisessa / Workshop: Lyckas med smaksättningen av bär- och fruktprodukter, Naantali, peruttu
Tilaisuus peruutettu! Glögin ja juomien sensoriikan asiantuntijan, sommelieri Leena Janssonin jakamilla konkreettisilla neuvoilla onnistut nostamaan tuotteesi uusiin ulottuvuuksiin. Saamme tietää miten eri maut vaikuttavat toisiinsa […]
3 tapahtumat,
Ilmastoystävällisiä kalainnovaatioita ja liiketoimintamahdollisuuksia, Espoo, siirretään
Ilmastoystävällisiä kalainnovaatioita ja liiketoimintamahdollisuuksia, Espoo, siirretään
Tilaisuus siirretty myöhempään ajankohtaan! Kotimaisen kalan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja ilmastoystävällisiä innovaatioita käsittelevä tilaisuus järjestetään perjantaina 3.4.2020 VTT:n tiloissa Espoossa. Laita päivä talteen! Alla esimakua tilaisuuden […]
Siitepölyn, pergan, propoliksen ja kuhnuritoukkien käsitteleminen käytännössä, Lapua, siirretään
Siitepölyn, pergan, propoliksen ja kuhnuritoukkien käsitteleminen käytännössä, Lapua, siirretään
Tilaisuus siirretty myöhempään ajankohtaan! More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. […]
3 tapahtumat,
Kevään korvalla – Herkkuja ja hepeneitä Elimäellä, peruttu
Kevään korvalla – Herkkuja ja hepeneitä Elimäellä, peruttu
Tilaisuus peruttu! Lähiruokaa moneen makuun sekä kädentaidon tuotteita. Pihalla mm. tuoretta lihaa suoraan tuottajilta, rokkatykki ja palvipossua mukaan tai paikalla nautittavaksi. Sisällä lisää herkkuja ja […]
Siitepölyn, pergan, propoliksen ja kuhnuritoukkien käsitteleminen käytännössä, Iisalmi, siirretään
Siitepölyn, pergan, propoliksen ja kuhnuritoukkien käsitteleminen käytännössä, Iisalmi, siirretään
Tilaisuus on siirretty myöhempään ajankohtaan! More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo […]
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
Luonnon keräilytuotteet elintarviketeollisuuden raaka-aineiksi, etäyhteydellä
Luonnon keräilytuotteet elintarviketeollisuuden raaka-aineiksi, etäyhteydellä
Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö ja […]
1 tapahtuma,
Geenieditoinnin ja GMO:iden rooli tulevaisuuden elintarvikkeissa, Turku, siirretään
Geenieditoinnin ja GMO:iden rooli tulevaisuuden elintarvikkeissa, Turku, siirretään
Tilaisuus on siirretty myöhempään ajankohtaan! Geenieditointi saattaa olla yksi keskeisistä teknologioista, jonka avulla maailman nälkäiset ihmiset ruokitaan tulevaisuudessa, kun ilmastonmuutos ja väestön kasvu vaativat uusia […]
1 tapahtuma,
Elintarvikealan vientivalmennuspäivä-webinaari
Elintarvikealan vientivalmennuspäivä-webinaari
Ruokaviraston vientijaoston ja Food from Finland -ohjelman yhteinen vientivalmennuspäivä tarjoaa eväitä elintarvikevientiin. Vientivalmennus järjestetään tänä vuonna webinaarina. Tervetuloa mukaan! Vientivalmennuksen ohjelma ja ilmoittautumiset: www.ruokavirasto.fi/vienti/vientivalmennus.
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Luomualan kehittäjien online-työpaja
Luomualan kehittäjien online-työpaja
Ruoka-alan koordinaatiohanke järjestää luomualan kehittäjien online-työpajoja. Työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat, ja otamme mielellään vastaan ideoita työpajojen aiheista. Seuraava […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
AISTILA® makutestipäivä Turussa, peruttu
AISTILA® makutestipäivä Turussa, peruttu
Tilaisuus on peruttu! Haluatko selvittää, mitä mieltä kuluttajat ovat tuotteestasi tai kumpi tuoteversioista kannattaa lanseerata? Varaa nyt paikkasi AISTILA® makutestipäivästä ja varmista, että kehittämäsi tuote […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Luonnontuotteet I, etäyhteydellä
Luonnontuotteet I, etäyhteydellä
Yrtit, marjat, sienet. Tunnistaminen, talteenotto ja säilöntä sekä Poimijakortti-koulutus. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen […]
1 tapahtuma,
Villiyrteistä bisnestä webinaari
Villiyrteistä bisnestä webinaari
Villiyrttien kaupallinen käyttö, verotus, poiminta ja myynti. Webinaarin ohjelma (klo 17-20) Luonnontuotteiden sallittu kaupallinen käyttö ja luomukeruualueiden tilanne, toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry Keruutuotteiden […]