Kasvitaito 2.0 -hankkeen pienryhmä: Viljellyt luonnonkasvit / Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Savo
Oletko miettinyt miten voisit viljellä luonnonkasveja? Miten niitä kannattaa kasvattaa isommassa mittakaavassa? Missä niillä olisi kysyntää? Näitä kysymyksiä pääset pohtimaan ohjatussa pienryhmätoiminnassa, joka starttaa joulukuussa 2025. Lähitapaamiset […]
Ruoka maakuvan, brändin ja matkailun kärkenä – verkostoitumispäivä Mikkelissä
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää ruoka-alan kehittäjille verkostoitumistapahtuman, jossa keskitytään ruokamaakuvan, brändäyksen ja ruokamatkailun näkökulmiin. Aamupäivällä perehdytään Suomen ruokamaakuvaan sekä erilaisten brändien ja laatumerkkien tuomaan lisäarvoon […]
Ruokaturvallisuus ja fotoniikka, Kuopio
Voisiko valo ratkaista ruokaturvallisuuden haasteita? Fotoniikkaan perustuvat teknologiat mahdollistavat tarkemman ja nopeamman elintarvikkeiden laadunvalvonnan, kontaminaatioiden havaitsemisen sekä sadon arvioinnin. Älykkäät fotoniikkaan perustuvat perustuvat ratkaisut tehostavat tuotantoketjuja […]