Vastuullisuuden etäaamukahvit
Mitä vastuullisuusraportointi tarkoittaa ruokaketjun pk-yritysten näkökulmasta? Mihin yritysten on syytä varautua seuraavina vuosina? Vastuullisuuden aamukahveilla pääset kysymään ja keskustelemaan yritysvastuun koukeroista ymmärrettävästi. Tule mukaan hakemaan käytännön […]
ETS: Koulutus Tekoälyn hyödyntäminen elintarvikealalla, Teams
Tekoälyä voi hyödyntää elintarvikeyrityksissä kysynnän ennustamiseen, reseptien ja prosessien suunnitteluun, laatupoikkeamien tunnistamiseen ja esimerkiksi logistiikan optimointiin. Tervetuloa Elintarviketieteiden Seuran koulutukseen oppimaan mihin ja miten tekoälyä […]
Kohti toimivampia ruokamarkkinoita -seminaari, Helsinki
Elintarvikemarkkinavaltuutun toimisto järjestää yhteistyössä Ruokaketjun toimivuus ja arvonmuodostus -tutkimushankkeen kanssa Kohti toimivampia ruokamarkkinoita -seminaarin 3.12.2025 klo 9-12.00 elokuvateatteri Gildassa Helsingissä. Tilaisuudessa esitellään hankkeen keskeiset tutkimustulokset ja politiikkasuositukset […]
Ruokaprovinssin keksiviikkokahvit
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: luonnonkalasäilykkeet, Helsinki, Seinäjoki ja Turku
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on Turun yliopiston ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17-19 kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Illoissa keskitytään […]